Razmazite se ružom

Fascinantno je što sve ruža može učiniti za vašu kožu. Njena snaga je fascinantna da ju čini masterom ravnoteže: čvrsta i mekana, otporna i nježna. Upravo ove kontrastne karakteristike ruži daju harmonizirajuća svojstva u kozmetici.

Ruža je zarana postala simbol ljubavi, ljepote, ljupkosti, a u Grčkoj i vedre životne radosti. Ova čudesna biljka koja odiše spokojem doima se toliko nestvarnom da su je mnoge kulture smatrale darom bogova, a njezin se cvijet smatrao simbolom božanske krvi, ponajprije bogova ljubavi i plodnosti.

Za potrebe proizvodnje Dr. Hauschka kozmetike, biraju se najkvalitetnije biljne kulture diljem svijeta, a takav je slučaj i s damaščanskom ružom čije se latice beru ručno i pažljivo, pod strogim uvjetima kako bi osigurali najvišu kvalitetu Dr. Hauschka preparata za njegu kože.

 

Postoji niz fascinantnih detalja vezanih uz ružu: primjerice, svaka od pet latica njenog cvijeta ima jedinstven oblik. Čak se i pet malenih zelenih lapova međusobno razlikuje.

 

Od početka do kraja dana – razmazite se ružom

  1. Za mnoge od nas tuširanje predstavlja osjetilno iskustvo njege kože kojim započinjemo ili završavamo dan. Svoj dan započnite umotani mirisom ruža. Dr. Hauschka balzam za tuširanje s ružom harmonizira i njeguje kožu ostavljajući je mekom poput ružinih latica.
  2. Nakon tuširanja nježno umasirajte u kožu Kremu za tijelo s ružom. Ova bogata krema potiče i jača prirodnu zaštitnu funkciju kože, harmonizira i daje osjećaj zaštićenosti svojim predivnim mirisom ruža i baznim drvenastim notama koji prožimaju sva osjetila.
  3. Za dugotrajnu svježinu i miris ruža koji će vas pratiti cijeli dan nanesite kremasti i nježni dezodorans s eteričnim uljem ruže. Dr. Hauschka dezodorans s ružom djeluje umirujuće i harmonizirajuće, namijenjen je za sva stanja kože, a posebno za vrlo osjetljivu kožu.
  4. Bez obzira na vaše planove i obveze tijekom dana, ne zaboravite na njegu i zaštitu lica. Nakon Dr. Hauschka rituala za čišćenje lica nanesite kremu za dnevnu njegu lica koja objedinjuje snagu i nježnost ruže. Dr. Hauschka ružina krema njeguje i štiti normalnu, suhu i osjetljivu kožu te kožu sklonu crvenilu i vidljivim kapilarama tako što uspostavlja ravnotežu između masnoće i vlažnosti kože. Kvalitetni ekstrakti cvjetova plemenite ruže i plodova divlje ruže harmoniziraju i jačaju strukturu kože. Ovisno o stanju vaše kože ili vremenskim uvjetima na raspolaganju su vam Ružina krema i Ružina krema light.
  5. Ima li ičeg ljepšeg od opuštajuće kupke na kraju teškog i napornog dana? S osmijehom na licu uronite u toplu, mirisnu ružinu kupku. Dr. Hauschka kupka s ružom harmonizira, njeguje i štiti kožu, a zahvaljujući kompoziciji ružine vodice, eteričnog ulja ruže i ekstrakta ružinih cvjetova, osjetit ćete cijeli raspon ružine osobnosti – njezinu nježnost, senzualnost i uzvišenost.
  6. Nakon opuštajuće kupke, koža je vlažna i njena sposobnost apsorpcije dolazi do izražaja. Za pojačanu njegu nakon kupanja u vlažnu kožu umasirajte ulje za tijelo s ružom. Dr. Hauschka ulje za tijelo s ekstraktom damaščanske ruže i eteričnog ulja ruže njeguje, smiruje i štiti osjetljivu kožu dok ulje jojobe zadržava vlagu i čini kožu svilenkastom te ju čini podatnom dok nježni miris ruža smiruje osjetila.

Dr. Hauschka preparati uravnotežuju prirodne funkcije kože, a tijekom korištenja ne dolazi do zasićenosti, već koža ovisno o svom stanju i potrebi iskorištava njegujuće i harmonizirajuće sastojke.

Dr. Hauschka proizvode potražite u ljekarnama i bio&bio trgovinama.