Razmišljate o igračkama u vezi?

Iako mnogi vjeruju kako su seksualne igračke napravljene samo za solo igru i da služe kao zamjena za partnera kada smo sami doma, moramo vam reći kako ovo nije baš točno. Naravno, vibratori znaju poslužiti kao najbolji prijatelji, ali su isto tako sjajan dodatak u vašoj vezi. Normalno da s vremenom izgubite potrebu za vrućim seksom, a sve možete začiniti kojom igračkom. Budući da ovih dana imate puno slobodnog vremena, čini se da je to jedini pravi izbor, zar ne?

Nemojte se bojati da uvođenje seksualnih igrački u vaš odnos znači da u njemu nešto nedostaje. Daleko je to od istine, to samo znači da ste otvoreni za nove avanture i spremni pružiti nezaboravno iskustvo partneru i sebi.

I dalje niste uvjereni?

Što se tiče znanstvenih činjenica, istraživanja su pokazala kako žene koje koriste seks igračke, posebice vibratore, imaju jače i češće orgazme te ih lakše postižu. Što prije muškarac prihvati njeno korištenje vibratora, žena je seksualno zadovoljnija! Štoviše, orgazmi jačaju imunološki sustav, a sada, više nego ikad prije, moramo ostati zdravi i u formi. Pa zašto onda ne koristiti majku prirodu i iskoristiti je u potpunosti?

Ako ste zaintrigirani, ali i dalje niste sigurni na koji način biste uveli ovaj dodatak u vaš odnos, LELO je uvijek tu da vam pruži par savjeta i trikova na ovu temu.

Idemo pričati o igračkama

Prvo i najvažnije je razgovor. Trebalo bi početi s razgovorom kako biste oboje bili na istoj stranici. Isto tako, moguće je da vaš partner nije nikada ni razmišljao o tome, pa objašnjenje vaših razloga i poticanje na ovakav eksperiment može biti izazovno.

Ipak idite polako, nemojte ih forsirati, nekima treba vremena da to procesuiraju i promisle.

Kupujte zajedno

Kupovina seks igračke zabavna je sama po sebi, a kamoli zajedno s partnerom kada obje znate što vas čeka na kraju. Još jedan savjet kod ovoga je da slušate svog partnera, ali isto tako iznesete i vaše želje. Jedino tako možete naći savršenu igračku koja će odgovarati oboma. Bilo da se radi o klasičnom masažeru, klitoralnom masažeru ili možda čak igračkama za parove, bit ćete iznenađeni koliko se sve opcija nalazi na tržištu. Sve ovisi o tome što vi želite, a što više isprobavate, više ćete otkriti sebe i jedni druge međusobno.

Probijanje leda!

S obzirom na karantenu, sada možete kupovati jedino putem interneta, što u pogledu kupnje seks igrački može biti i praktičnije. Neke stranice, kao što je LELO garantiraju potpuno diskretno pakiranje i dostavu.

Vrijeme je za igru!

Jednom kada su sve pripreme završene, vrijeme je za zabavu. Ovdje nemamo puno za dodati osim da krenete polako, slušajte svoje tijelo, kao i želje vašeg partnera. Istražujte, budite otvoreni, ako vam neke igračke nisu ono što želite, pokušajte drugu, ne odustajte.