Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Razotkrijte novu kožu

Zatvorite oči, dišite duboko i priuštite koži trenutke obnove s posljednjim novitetom iz Dermalogice – kućnim pilingom Rapid Reveal Peelom.

Stresna svakodnevica koja se sve više ubrzava ne ostavlja tragove samo na stilu našeg života nego i na našoj koži i izgledu. Znanstvenici su studijama dokazali da koža pati pod utjecajem stresa i biokemijskih procesa koje on uzrokuje u tijelu – sklonija je upalama, kapaciteti obnove joj slabe te je podložna mnogim poremećajima koji mogu ostaviti nepravilnosti na njezinoj površini. Stoga u svoj raspored unesite redovito opuštanje i odmor. To su „sastojci“ koji revitaliziraju kožu lica.

Isključite zvuk mobitela i uključite relaksirajuću glazbu. Zatvorite oči, dišite duboko i priuštite koži trenutke obnove s posljednjim novitetom iz Dermalogice – kućnim pilingom Rapid Reveal Peelom. Djelujući izvana, vrhunskim inovativnim proizvodom koji ublažava bore i ubrzano uklanja odumrle stanice kože, te iznutra, dajući si prostora i vremena za predah i aktiviranje unutarnjih potencijala obnove – vrlo ćete brzo vratiti mladolikost i sjaj svome licu.

Ako su stres i vanjski utjecaji nanijeli veću štetu vašoj koži i želite snažniji tretman, iskušajte blagodati Pro Power Peela, profesionalnog pilinga s koncentriranim kiselinama koje su, međutim, upotpunjene njegujućim i obnavljajućim sastojcima i ekstraktima. Zahvaljujući njima nakon ovih tretmana nema zatezanja, dugotrajnog crvenila i nelagode koji su dio standardnih pilinga AHA kiselinama.

Rezultate održavajte tretmanima opuštanja. Jer ono što hrani vašu dušu, hrani i vašu kožu.

Rapid Reveal Peel: Kućni piling s profesionalnim učinkom

Stručnjaci iz Dermalogice stvorili su dosad najjaču formulu s AHA kiselinama dostupnu u slobodnoj prodaji – Rapid Reveal Peel. Zato sada kožu možemo pomladiti i zagladiti i kućnim tretmanom koji uklanja površinski sloj odumrlih stanica i time briše sitne bore, ublažava duboke, uklanja diskoloracije i površinske ožiljke. Tretman je klinički ispitan i dokazano ubrzava obnovu stanica kože za 44 posto.

Ovaj se moćni piling temelji na jedinstvenom kompleksu fitoaktivnih AHA kiselina koje razotkrivaju zdravu, čvršću i zategnutiju kožu, a pritom ne izazivaju dehidraciju. Formuli su dodani biljni enzimi iz fermentirane bundeve koji ubrzavaju obnavljanje stanica, ujednačavaju ton kože i njeguju je pa stoga nema potrebe za oporavkom nakon tretmana. Ovom formulom koža nadoknađuje ono što gubi starenjem – mladolikost, sjaj, tonus i ljepotu. Značajni rezultati postižu se uz vrlo sigurnu primjenu – formula je osmišljena tako da je mogu koristiti i trudnice.

Dermalogica Pro Power Peel: Tretman s individualiziranim pristupom

Koža koja ipak zahtijeva ozbiljnije obnavljanje profitirat će od profesionalnog tretmana iz linije Dermalogica Pro Power Peel. Dermalogicini terapeuti u DermaCare centrima i partnerskim kozmetičkim salonima odabrat će prema stanju kože jedan od tri profesionalna pilinga (a po potrebi kombinirati i sva tri) kako bi koži vratili mladolikost, ujednačenost i sjaj.

Profesionalni pilinzi iz Dermalogice, ovisno o individualnim potrebama, pomlađuju i uklanjaju sivilo kože, odstranjuju mrtve stanice i s njima smanjuju dubinu bora, ujednačavaju boju tena, posvjetljuju pigmentacijske mrlje, reguliraju lučenje sebuma, ublažavaju akne, smanjuju rizik od upale. To se postiže zahvaljujući sinergijskom djelovanju različitih kiselina te inovativnim spojevima i prirodnim ekstraktima koji intenzivno njeguju i hrane kožu. Iako je riječ o kiselinama, ovi tretmani neće izazvati klasično ljuštenje kože jer ne narušavaju njezin integritet. Djeluju postupno, nježno ubrzavajući i osnažujući prirodne procese obnove stanica.

Više

Beauty report

Retinol je zlatni standard u borbi protiv starenja, stoga je posve razumljivo da je Dynamic Skin Retinol Serum primarno namijenjen zreloj koži.

Beauty report

Moderan način života i okolišni čimbenici nepovoljno utječu na integritet kože, a time i na njezinu hidriranost.

Beauty report

Dermalogica donosi blagdansku kolekciju imajući na umu da nije samo vrhunski proizvod ono što njeguje kožu, nego i dodir naših terapeuta dok apliciraju vrhunske...

Savjeti i preporuke

Zahvaljujući aktivnim sastojcima koji djeluju sinergijski, PowerBright Dark Spot Serum djeluje vrlo brzo, pa je već nakon nekoliko dana korištenja vidljivo kako hiperpigmentacijske mrlje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.