Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kućni ljubimci

Razveselite svog kućnog ljubimca!

Vlasnici kućnih ljubimaca najbolje znaju da je i četveronožnim ljubimcima bitna udobnost prostora u kojem borave kako bi mogli mirno i opušteno uživati u domu.

Vlasnici kućnih ljubimaca najbolje znaju da je i četveronožnim ljubimcima bitna udobnost prostora u kojem borave kako bi mogli mirno i opušteno uživati u domu.

Osim toga, proizvodima za kućne ljubimce najčešće je teže odoljeti nego onima koji se odnose na uređenje interijera.  Psi i mačke isto vole lijepi namještaj, naročito ako je on u skladu s njihovim ponašanjem i potrebama.

Vaše mace i psi će ovo obožavati!

U Lesnina centrima i na web shopu asortiman je od sada obogaćen novim programom – opremom za male životinje, koja obuhvaća raznoliki izbor proizvoda za vaše mačke i pse – od udobnih krevetića i jastuka, ogrlica i povodca, spremnika za hranu, košara i podloga za kućne ljubimce, do vodilica i transportnih torbi za ljubimce.

Bojom, uzorcima, teksturom i dizajnom dostupna oprema iz Lesnine namijenjena kućnim ljubimcima lako će se uklopiti u svaki interijer, a njena funkcionalnost će zasigurno vašem ljubimcu pružiti potrebnu sigurnost i užitak boravka u domu.

Zanimljiva i inovativna oprema  zasigurno neće proći nezamijećeno, a vaši ljubimci na njoj bi vam mogli biti zahvalni!

Više

Duh i tijelo

Maženje ljubimca se može smatrati važnom terapeutskom opcijom za pacijente bilo koje dobi, a koji prolaze kroz mentalne i psihičke poteškoće

Kućni ljubimci

Svoju ljubav prema psima i svojoj pudlici Coco pretočila je projekt Coccole. Upoznajte Leonu, vlasnicu prvog premium salona u Samoboru za uređenje pasa.

Kućni ljubimci

Sve više tvrtki spremno je prihvatiti i omogućiti djelatnicima da svoje četveronožne prijatelje uključe u poslovni život.

Kućni ljubimci

Jack Russell terijeri najdugovječnija su pasmina s pedigreom koja u prosjeku živi 12 godina i osam mjeseci, a najkraći očekivani životni vijek imaju francuski...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.