RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): Alpstories ulje lješnjaka

Alpstories ulje lješnjaka

Zadnjih godinu dana često koristim ulja u svojoj preparativnoj vojsci za njegu lica i dosta sam se informirala o tome koja ulja pašu masnoj koži. Vjerojatno se sad masnokošci križaju i lijevom i desnom, jer kako mogu reći da oni mogu koristiti ulja?

Ulje se veže za ulje, radi balans ulja i sebum se smanjuje. Toliko je jednostavno.

Jedino što u svemu tome nije jednostavno je to da morate naći ulje koje pogoduje masnoj koži, odnosno suhoj, ako je takav vaš tip kože i da nije komedogeno i da sutradan nećete dobiti puno lice prištića jer može začepiti pore.

Alpstories ulje lješnjaka

Koristim ga svaki dan, odnosno svaku večer već nekoliko mjeseci nakon umivanja i tonika, umješanog s matirajućom kremom i mogu reći da mi se u tom periodu znatno smanjilo lučenje sebuma, a nije izazvalo nikakvo začepljenje pora i neželjene prištiće.

Miris mu nije bogzna kakav jer Alpstories koristi samo prirodne sastojke, bez dodatnih parfema i sl. ali ne ostaje dugo na koži. Upija se malo slabije, srednje je gustoće pa ga uistinu treba jako malo, a kad ga koristim samog, bez kreme, koristim ga dok mi je lice još mokro/vlažno od tonika/hidrolata kako bi se bolje apsorbiralo.

Alpstories ulje lješnjaka dolazi u staklenoj prozirnoj bočici sa zlatnom plastičnom pumpicom koja dozira dovoljno proizvoda za cijelo lice, iako ga ja koristim samo na masnijim dijelovima, a za 50 ml izdvojit ćete 89,00 kn u Alpstories dućanu u Arena centru u ZGu ili putem njihova web shopa.

Alpstories ulje lješnjaka Alpstories ulje lješnjaka

Obožavam ovo ulje i osim što ću ga koristiti dugo jer stvarno dugo traje, nastavit ću ga i kupovati jer sam njime jaaaaaaako zadovoljna!

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!