RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): Avon true 5 in one lash genius maskara

Maskara mi je oduvijek bila nezaobilazan dio make up-a. Ona je bila prvi komad šminke koji sam počela koristiti nakon Labella i uvijek sam bila spremna uložiti koju kunu više u nju.

Sada, kad sam narasla, shvaćam da imam nezahtjevne trepavice i da nemam prevelika očekivanja – mora biti dosta crna i ne smije biti previše mokra kako mi ne bi zalijepila trepavice.

Avon true 5 in one lash genius maskara je novitet na tržištu i u jednom proizvodu nudi pet benefita za dramatične trepavice: volumen, dužinu, razdvojene trepavice, podignute trepavice i intenzivnu crnu boju.

Avon maskara sadrži 10 ml, u trenutnom katalogu cijena joj je 45,90 kn, a dolazi u crnoj i smeđoj boji. Kada je otvorite, zamijetit ćete da ima ugodan miris i da je uistinu intenzivno crna. Četkica je gumena, napravljena s različitim veličinama vlakana, a na vrhu ima dodatak za donje trepavice.

Nije previše mokra, trepavicama daje volumen i dužinu, a iako imam već podignute trepavice, primijetila sam pomak i kod tog.

Jedina mana je ta da se moje trepavice zapravo ne slažu potpuno s gumenim četkicama i umjesto da ih razdvoji, ova četkica ih zapravo slijepi. Ne previše, ali dovoljno da ne mogu biti sudac tome da trepavice razdvaja. Kada sam je nanosila četkicom od vlakana iz stare maskare, funkcionirala je.

Preko dana ne ostavlja panda efekt i ne trusi se s trepavica, a uz malo tople vode i pjenom za skidanje šminke, skida se bez da sutra ujutro imate ostatke maskare ispod očiju. Zbog vlastitih nedaća s gumenim četkicama, dala bih joj ocjenu 4,5 te je toplo preporučujem, a žene čije trepavice funkcioniraju s ovakvim četkicama bit će oduševljene cijelim efektom.

Do pisanja, Kike.