Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Foreo Day cleanser
Foreo Day cleanser

Ljepota

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): FOREO Day cleanser

Ako nemate nijedan njihov gadget, onda vas šaljem u dućan (jer zašto to još ne posjedujete?!?!), ovo je svakako jedan dobar cleanser koji djeluje kao savršen jutarnji boost za sve tipove kože, te mislim da je FOREO jedan brend čiji proizvodi imaju veliku perspektivu za pravu njegu kože lica!

Kada sam vam prije nekoliko mjeseci pisala o FOREO Luna mini uređaju, (klik do recenzije), razmišljala sam kako  bi divno bilo kad bi FOREO izbacio svoj gel za čišćenje lica koji bi koristili uz svoj uređaj, a dva mjeseca kasnije sam u Douglas dućanu na polici ugledala Day & Night cleansere, upravo za takvu primjenu.

Prije mjesec dana mi je poštar donio jednu divnu bijelu kutiju (na facebook smo stranici (klik do slike) tada objavili mali teaser) u kojoj su se sakrili Day cleanser i još nešto čiju recenziju pišem ubrzo, a što sam sve primjetila u ovom vremenu korištenja, pročitajte dalje!

Foreo Day cleanser

Cleanser dolazi u kartonskoj ambalaži čiju sam sliku obrisala, a odavno sam je bacila jer nemam mjesta za kartonske kutije, na kojoj pišu detaljnije upute o kojima ću malo kasnije.

Dolazi u plastičnoj valjkastoj bočici sa pumpicom koja izbaci malo proizvoda, ali vam je zapravo sasvim dovoljna za jedno čišćenje, dvije su mi previše i ta jedna je zapravo baš prava doza.

Bočica je mliječno bijela, ali se kroz nju i dalje može vidjeti narančasti sadržaj, koji je u količini od 100 ml.

Sama bočica je strukturirana da kako se sadržaj istiskuje, dno ide prema gore, što vam omogućava da iskoristite cijeli sadržaj. S obzirom na činjenicu da vam je potrebno uistinu malo proizvoda, mislim da će spomenutih 100 ml dugo izdržati, dva mjeseca sigurno.

Foreo Day cleanser

FOREO za FOREO Day cleanser kaže:

Svojom čudesnom teksturom koja se transformira iz teksture kremastog jogurta u bujnu pjenu, pruža jutarnji užitak prije nego li dan započne.

  • Osvježava prilikom čišćenja
  • Štiti od svakodnevnih vanjskih agresora
  • Čini kožu mekom na dodir, zdravom i sjajnom

Ujutro nanijeti na suho lice, umasirati uz pomoć Luna uređaja ili mokrih vrhova prstiju te na kraju isprati, u slučaju kontakta s očima isprati vodom.

Ključni sastojci i njihovo djelovanje:

  • Probiotici – FOREO je prilagodio probiotike njezi kože kako bi opskrbio stanice kože hranjivim elementima i aktivno ih obranio od svakodnevnih zagađivača
  • Ekstrakti bergamota i mandarine – Bogati vitaminom C i esencijalnim antioksidansima kako bi očuvali blistavost kože tonizirajući ju i čineći ju svježijom
  • Ekstrakt sjemenke breskve – Ulje prešanih sjemenki breskve hrane i hidratiziraju kožu.

Jogurtasta narančasta tekstura taman je gustoće da ti ne treba cijelih 100 ml po čišćenju kako bi imao osjećaj čistog lica.

Ovisno o raspoloženju, cleanser koristim na način kako je opisano, ili mokrim prstima ili u suradnji s FOREO Luna mini uređajem, iako je preporučeno koristiti upravo njihovim uređajima kako bi pulsacije aktivne sastojke ovog cleansera poslale dublje u kožu i napravile taj “dobro jutro, kožo!” efekt.

Sama uloga čišćenja je uočena u jutra kad se dignem masnog nosa, čela i pora, iako se to u zadnje vrijeme sve manje dešava, kada sav suvišni sebum skine s lica.

Luna mini lice ostavi doslovno bez trunke vlage i nečistoća, dok sam s ovim cleanserom primjetila isto, ali mi je lice nenadmašivo mekano i nahranjeno, nema osjećaja ljepljivosti, lako se ispire s lica, a onda s njega pršti svježina.

I stvarno vas ne varam kad kažem da mi je ova divota u bočici uz moj najdraži gel za čišćenje lica postala pravi pamper tretman.

Samo ću dati banalan primjer za koji vas molim da ne pokušavate kod kuće, gdje sam k’o prava brđanka došla iz izlaska i nisam imala snage skinuti šminku, ujutro se probudila, a lice žedno k’o Sahara, suho kao asfalt, kažem sama sebi kako sam ultra pametna, skinem šminku i onda Lunom mini i ovim cleanserom detaljno očistim lice.

Mogu vam samo reći da se koža u trenutku vratila u život, naravno da sam je nakon toga nahranila odgovarajućim kremama, ali je ovo bilo instantno vraćanje na planetu zemlju, I am kidding you not.

Sva mi šminka nakon ovog divnije legne na lice, a iako mu to nije namjena, malo slabiju šminku isto jako dobro skida s lica (čak i očni makeup, bez nadraživanja).

Foreo Day cleanser

Suma sumarum, ako imate jedan od FOREO gadgeta, ovo će vam uz njega biti jedna kvalitetna investicija u vaše lice.

Ako nemate nijedan njihov gadget, onda vas šaljem u dućan (jer zašto to još ne posjedujete?!?!), ovo je svakako jedan dobar cleanser koji djeluje kao savršen jutarnji boost za sve tipove kože, te mislim da je FOREO jedan brend čiji proizvodi imaju veliku perspektivu za pravu njegu kože lica!

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!

Više

Savjeti i preporuke

Teint Idole Ultra Wear prošao je i ultimativni test – izdržao je cijeli dan, bez popravljanja te se na licu ni nakon užurbanog dana...

Beauty report

FOREO s ponosom najavljuje novi brend visokoučinkovitih skintech rješenja pod svojim okriljem: FAQ Swiss i njegove dugo iščekivane uređaje protiv starenja uz koje ćete...

Zanimljivosti

Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena je DigitAll, a inspirirana je brojnim inovacijama i tehnološkim postignućima za koje su zaslužne žene.

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.