Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
FOREO LUNA Play
FOREO LUNA Play

Uncategorized

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke) – FOREO LUNA Play

Ako želite nastaviti s korištenjem, odnosno kupiti veliki, u kutiji Play verzije dobijete kod za popust na kupnju velikog u istom iznosu koliko ste platili Play…

Kao stalni korisnik FOREO uređaja i proizvoda općenito, kada je na moju adresu stigao novi, FOREO LUNA Play uređaj, bila sam neizmjerno vesela što ću isprobati još jedan u nizu.

Magenta boje, kao moj prvi, Luna mini uređaj (klik za recenziju) dolazi u prozirnoj plastičnoj kutijici sa “povećalom” kako bi bolje proučili silikonske čekinje. Za razliku od drugih uređaja, ovaj ne dolazi s baterijom, već se nakon 100 minuta gasi zauvijek, ja bih ga nazvala tester verzijom uređaja.

FOREO LUNA Play FOREO LUNA Play

Velik je otprilike kao čajni kolačić, a najbolje je usporediti ga s Macaron kolačićem. Čekinje su iste tvrdoće kao LUNA mini, a tvrđe su usporedivši ih sa čekinjama na LUNI 2 za osjetljivu kožu (klik za recenziju).

Pali se pritiskom na stražnju stranu, princip čišćenja je isti kao i kod drugih uređaja, 15 sekundi 4 puta, dvaput obrazi, čelo i nos, brada i usta.

FOREO LUNA Play

Prednja strana

FOREO LUNA Play

Stražnja strana

Prednosti su te da je zbog veličine odličan za kratka putovanja, pogotovo kad imate malo mjesta za prtljagu, isplativ je za takvu vrstu korištenja i dobro dođe kao probna verzija ako želite uzeti veliki, a ne možete se odlučiti želite li ili ne želite veliki. Istodobno je malo skup tester. Ako ne želite nastaviti s korištenjem uređaja, teoretski ste bacili 300 kuna. Ako želite nastaviti s korištenjem, odnosno kupiti veliki, u kutiji Play verzije dobijete kod za popust na kupnju velikog u istom iznosu koliko ste platili Play – 300 kn – dođe na isto, pun iznos plaćanja velikog uređaja, ali imate i pričuvni. Još jedna uočljivija “mana” je ta što je zbog svoje veličine malo nezgrapan za korištenje – ako imate malo veće nokte, teže ćete ga normalno držati među prstima.

Ovisno o tome koje su vam preferencije, odlučujete hoćete li ga kupiti ili ne.

foreo

Meni je svakako dobar za “to go” verziju gdje ga komotno mogu ubaciti u bilo koju torbu koju nosim sa sobom i znam da mi neće smetati, a da će mi svejedno u dane kad npr. odem na neko kratko putovanje, dobro doći.

Više informacija o samoj vrsti pulsacija i detaljno opisanom načinu rada možete pronaći na recenziji LUNA Mini uređaja TU.

Za kraj mogu reći da sam samim čišćenjem i više nego zadovoljna, kao i kod drugih uređaja koje imam i da FOREO kao brend općenito volim i koristim svakodnevno.

 

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!

Ne propustite

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, ima savršeno rješenje omiljeno među čitateljima za postizanje savršenog zategnutog i podignutog izgleda – BEAR 2 Eyes & Lips!

Savjeti i preporuke

FOREO poziva kćeri da proslave dragocjenu vezu sa svojim majkama kroz moć njege kože - ukorijenjenu u tradicijama i dijeljenim sjećanjima.

Duh i tijelo

Cijeli jedan život vidi se na licu. Crte lica pričaju.

Beauty report

FOREO, vodeći svjetski medicinski brend za njegu kože, predstavlja svoju najnoviju kreaciju, PEACH™ 2 go.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.