Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Hello Beauty TangleT Styler
Hello Beauty TangleT Styler

Ljepota

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): Hello Beauty TangleT Styler

Četka koja stane na dlan, napravljena je od čvrste plastike, a malena je upravo zbog činjenice da je ovo verzija za u torbu. Ima pripadajući “poklopac” koji sprječava da se njene čekinje lome prilikom transporta.

O kosi nikad nisam vodila previše brige, iako je sama po sebi uvijek bila jako zahtjevna zbog njene kovrčavosti i prirodne suhoće. Nakon nedavnog šišanja, počela sam je ponovno njegovati, tako da je sada u boljem stanju nego prije, ali je svejedno i dan danas češljati mogu samo prije pranja i jednom dok je još mokra od vode, jer ako je češljam između, pokvarim kovrče i izgledam kao mali oblak!

Za češljanje kose već dvije godine koristim Macadamia četku za kosu (klik za sliku) bez koje jednostavno ne mogu jer mi savršeno raspetlja kosu bez da je puno ispadne, ispadne mi 70% manje dlaka ako češljam njom, kosa mi ne puca, dlaka je zaglađenija i lakše ju je oblikovati nakon sušenja, a super je stvar da je prilagođena baš za mokro raščešljavanje koje inače nije preporučeno. Ima puno verzija napravljenih na istu temu, a jedna od njih je Hello Beauty četka, a od nekoliko verzija nje, danas pišem o putnoj četki, Hello Beauty TangleT Styler.

Hello Beauty TangleT Styler Hello Beauty TangleT Styler

 

Četka koja stane na dlan, napravljena je od čvrste plastike, a malena je upravo zbog činjenice da je ovo verzija za u torbu. Ima pripadajući “poklopac” koji sprječava da se njene čekinje lome prilikom transporta. Čekinje su daleko čvršće nego one na mojoj Macadamia četki, a dolaze u dvije veličine.

Hello Beauty TangleT Styler

Iako sam kosu uspješno očešljala, problem je u čvrstim čekinjama koje moju kovrčavu kosu zapravo, iako su jake, ne mogu raspetljati i samo me dodatno počupaju. S obzirom da moja sestra ima ravnu kosu, četku smo testirale obje i na takvoj kosi to izgleda potpuno drukčije i na njoj daje efekt kakav sam ja htjela postići na svojoj. Za kovrče jednostavno nije dovoljno fleksibilna, a istodobno čvrsto-mekana, kakva je Macadamia.

Još jedan minus koji definitivno dajem je taj da u sredini četke postoji rupa u koju se “ubada” poklopac, a umjesto da je ta rupa na dnu zatvorena, otvorena je i prilikom pranja, sva voda uđe u gornji dio četke i ostaje unutra, pa sam morala odvajati ljubičasti dio kako bi vodu izbacila i posušila četku iznutra.

Četku osobno ne bih kupila, ali bih je, kao jeftiniju i pristupačnu verziju, preporučila onima s manje zahtjevnom, ravnom kosom.
Dostupne su u svim BIPA poslovnicama u nekoliko boja: pink,ljubičastoj,tirkiznoj i zebrastim uzorkom po cijeni od 54,90 kn.

Dostupne su u svim BIPA poslovnicama u veselim ljetnim bojama: pink,ljubičasta,tirkizna i zebra po cijeni od 54,90 kn.

Do čitanja,

Kike,Šminkoholičarke!

Pročitajte još

Darivanje

Dragi svi, evo mene s novom recenzijom i novim Avon proizvodom koji bi nekima mogao biti itekako zanimljiv, a zašto? Pročitajte u nastavku.

Savjeti i preporuke

Ovisno o problematici vaše grive odaberite ulje i zablistajte s njegovanom, mekanom i sjajnom kosom.

Savjeti i preporuke

Pišemo vam o Guerlain Advanced Youth Watery Oil, jer sam njega odlučila isprobati.

Savjeti i preporuke

Tinina kosa konstantno je izložena raznim preparatima i tretmanima, a posljedica je oslabljena i ispucana kosa.

Advertisement