Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Institut Karite krema za ruke
Institut Karite krema za ruke

Istaknuto

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): Institut Karite krema za ruke

Najviše je volim koristiti navečer prije spavanja, kad je nanesem u debelom sloju kako bi se regeneracija obavila do jutra, a onda se ujutro probudim s mekanim, nimalo suhim rukama.

Ako nešto volim imati u torbi, to su onda kreme za ruke. Imam nekoliko vrsta, istih namjena, drukčijih tekstura, raznih cijena i veličina, ali uvijek ih je najmanje dvije.

Ovu sam kremu počela koristiti prije nekoliko tjedana u različitim okolnostima te mi je postala jedna od krema za kojima redovito posegnem kada osjećam da trebam kremu.

IMG_9498 IMG_9500

Gusta, bijela krema u aluminijskoj tubici od 30 ml ima divan miris po svojem glavnom sastojku, đurđicama.

Institut Karite krema za ruke nemasne je teksture koja nimalo nije ljepljiva, ali je gusta i treba joj malo više vremena da se upije, Zbog svoje gustoće, kreme treba doslovno u najmanjoj mogućoj količini, a miris đurđice će vas oduševiti.

Kako često perem ruke, znaju biti izrazito suhe, ponekad čak znaju i blago peckati, a s time ih još više uništava kamenac u vodi.

Najviše je volim koristiti navečer prije spavanja, kad je nanesem u debelom sloju kako bi se regeneracija obavila do jutra, a onda se ujutro probudim s mekanim, nimalo suhim rukama.

Glavni sastojak njege joj je shea maslac nakon kojeg se osjeti značajna razlika.

IMG_9501 IMG_9502

Dobra krema za ruke ponekad zna bit malo skuplja investicija, ali imati barem jednu takvu, kako bi vam obnovila kožu na rukama kojima praktički sve radite, je svakako jako dobro!

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!

Više

Savjeti i preporuke

Teint Idole Ultra Wear prošao je i ultimativni test – izdržao je cijeli dan, bez popravljanja te se na licu ni nakon užurbanog dana...

Savjeti i preporuke

Cijene su dosta pristupačne, s obzirom na sastav proizvoda i same benefite koje pruža koži.

Zanimljivosti

Naziv filma "Marry me" je dobio po glavnoj pjesmi koju su za film, kao i cijeli soundtrack s hrpom pjesama koji već skokovima zauzima...

Trendovi

Slatki, stimulirajući, afrodizijački i prepoznatljivi miris vanilije zavodi, poboljšava raspoloženje, oslobađa od stresa i stvara osjećaj euforije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.