Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Olival ulje za sunčanje
Olival ulje za sunčanje

Duh i tijelo

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): Olival glitter ulje za sunčanje sa zlatnim sjajem

…iako se to drugima ne čini toliko tamno jer sam inače duh bijela, ja itekako vidim razliku.

Dragi moji, uvijek vodim borbu s ljudima koji uvijek pitaju zašto sam bijele puti i kako to da još nisam pocrnila i odgovor je godinama isti: jer ne mogu.

Uistinu se trudim, ali mi ne ide, iz razloga što od pogleda na sunce moja koža izgori pa mi je faktor 30+ neophodan. Ove sam godine opet prekasno počela s pripremama za ljeto, koje su uključivale tablete s beta karotenom za bolju toleranciju na sunce, kratkoročna izlaganja suncu kako bi potamnila za koju nijansu kao početak za nešto jače, ali sam ih makar počela. No, zaboravivši kremu za sunčanje tijekom mog “godišnjeg odmora” u Zadru, opet sam izgorila i to točno na pola leđa, pa je jedna strana tako ostala bijela, a druga crvena.

Nedavno sam, za eksperimentirane odlaske do posla i natrag u sunčanim periodima, na testiranje dobila glitter ulje za sunčanje , kako bi barem malo potamnila.
Proizvod  dolazi u bočici s pumpicom, od čvrste plastike i s poklopcem. u količini od 200 ml po cijeni od 69,90 kn.

Olival ulje za sunčanje

 

Ulje nema zaštitni faktor, pa sam ga nanosila nakon kreme za sunčanje, kako ne bih izgorila. Ulja koja sadrži potječu tamnjenje kože, a zlatne čestice naglašavaju vašu preplanulu put. Ne upija se u potpunosti, ali ni ne ostaje previše mastan na koži.

Olival ulje za sunčanje

Kako bi čestice izašle, bitno je promućkati prije upotrebe. Primjetila sam kako mi je koža nakon korištenja uvijek njegovana, jer ulja pogoduju njezi.

Olival ulje za sunčanje

Od početka korištenja do sad, primjetila sam da sam potamnila za nekih jednu do dvije nijanse. Iako se to drugima ne čini toliko tamno jer sam inače duh bijela, ja itekako vidim razliku. Kad ne bih bila prestrašena koristiti niži faktor i duže se izlagala suncu, mislim da bih uspjela do potamniti još nekoliko nijansi. Za razliku od pekmeza za koje većina komentira kako ostavljaju mrlje na odjeći, mislim da je ovo kvalitetnija verzija i za plažu i za šetnje u kojima želite istaknuti, a potaknuti vašu kožu, a mislim i da cijena opravdava kvalitetu.

Olival ulje za sunčanje Olival ulje za sunčanje

 

Mislim kako je jednostavniji način korištenja prevladao nad pekmezom i kako je ovaj proizvod pun pogodak za sve koji žele maksimum od ljetnog tena!

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Olivalovi božićni setovi uvijek su izvrstan odabir, a uoči ovih blagdana predstavljena su čak tri nova seta – prave poslastice za sve zaljubljenike u...

Beauty report

Jedan od osnovnih ciljeva u Olivalu je i vrlo pomno osmišljena komunikacija o namjeni i djelovanju svakog pojedinog proizvoda

Trendovi

Matirajući fluid Smilje i  Krema za područje oko očiju Smilje namijenjeni su jednako mladim osobama koje tek počinju s njegom kože do onima zrele dobi

Savjeti i preporuke

Osim lijepih sjećanja, prekrasnih fotografija i svih užitaka koje ljeto donosi, ono ima i onu svoju drugu stranu s kojom se suočavamo nakon povratka.

Advertisement