Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
theBalm Cabana boy
theBalm Cabana boy

Beauty report

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Cabana boy

Volim naglasiti da je theBalm skin friendly kozmetika i da u sebi ne sadrže talc koji je česti krivac za akne na licu jer guši vaše pore i pomaže pri razvoju bubuljičastog lica, stoga se s ovim rumenilom ne morate bojati gamadi po vašem licu.

Kada sam tek započela svoju makeup priču, rumenilo je došlo zadnje na red. Nekako sam uvijek bila fan svoje blijede puti i jedini razlog zašto sam počela koristiti korektore/bb kreme/pudere je bio taj što sam se oduvijek nenormalno crvenjela i to mi je toliko išlo na živce da bih stavljala slojeve i slojeve žbuke samo na obraze kako crvenilo ni slučajno ne bi provirilo. S godinama ti dođe do glave da je možda problem do kože, pa sam odabranom preparativom riješila i problem crvenih obraščića, a sjećam se oduševljenja kad sam prvi put stavila rumenilo i od tog trena, ni jedno šminkanje nije prošlo bez nekog rumenila iz moje kolekcije.

Danas ste tu da biste čitali o jednom prekrasnom rumenilu u koje sam se zaljubila na prvi pogled. Namamila me je njegova posebna ljubičasta nijansa, a ja ne bi bila ja da nisam smotana, te sam ga kod prvog nanošenja uparila sa zelenim highlighteromi čudila se kad mi je moja bolja polovica rekla da izgledam kao da imam zanimljivu modricu na licu.

theBalm Cabana boy

Cabana boy, kao i ostali theBalm proizvodi, dolazi u kartonskoj ambalaži s vanjskim kartonom koji je istog vizuala kao i sama ambalaža rumenila, ambalaža se otvara na magnet i spretna je za nošenje u torbicama, a rumenilo je takve teksture da se neće lako rasuti ako ga i ponesete negdje sa sobom.

Kada otvorite pakiranje, osim što vas zabljesne ljepota samog rumenila, zabljesne vas i ljepota vašeg lica kojeg vidite u zrcalu koje se nalazi s gornje unutrašnje strane pakiranja. Da to ne bi bilo sve, theBalm nas uvijek nasmije nekom prikladnom porukicom iznad proizvoda, pa se tako unutar Cabana boy rumenila našla porukica “So many men, so little time…”

theBalm Cabana boy

8.5 grama koje sadrži trajat će vam pravu malu vječnost, a iako rumenila iz theBalm ponude nosim svakodnevno (imam ih otprilike 5), nijednom još uvijek nisam dotakla pan.

Tekstura samog rumenila je čvrsta, ali se pigment vrlo lako pokupi na kistu i s obzirom da su sva theBalm rumenila odlično pigmentirana, potrebna vam je malo lakša ruka pri aplikaciji kako uistinu ne biste izgledali kao da imate dvije šljivice usred vaših obraza. U sebi sadrži srebrni odsjaj koji se na licu više primjeti kao neki zdravi sjaj unutar rumenila, a pripadnik je hladnog podtona.

Iako ne dijelim boje kozmetike prema godišnjim dobima, s ovim sam se rumenilom najbolje družila u zimsko doba kad je lice bilo ultra blijedo i kad je jednostavno žudilo za jednom ovakvom nijansom, koja vam odmah licu da puno života i izgledate kao da ste jako dobro prokrvljeni i da je vaša cirkulacija u punom jeku. Jednostavno dobijete buđenje u trenu.

theBalm Cabana boy

Volim naglasiti da je theBalm skin friendly kozmetika i da u sebi ne sadrže talc koji je česti krivac za akne jer guši vaše pore i pomaže pri razvoju bubuljičastog lica, stoga se s ovim rumenilom ne morate bojati gamadi po vašem licu.

theBalm Cabana boy

Nadam se da vam se  ovo rumenilo dopalo kao i meni i da će vaši obrazi uskoro uživati u novom izgledu s Cabana boy-em u glavnoj ulozi!

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!

Više

Savjeti i preporuke

Cijene su dosta pristupačne, s obzirom na sastav proizvoda i same benefite koje pruža koži.

Zanimljivosti

Naziv filma "Marry me" je dobio po glavnoj pjesmi koju su za film, kao i cijeli soundtrack s hrpom pjesama koji već skokovima zauzima...

Savjeti i preporuke

Dragi svi, evo mene s novom recenzijom i novim Avon proizvodom koji bi nekima mogao biti itekako zanimljiv, a zašto? Pročitajte u nastavku.

Savjeti i preporuke

Pišemo vam o Guerlain Advanced Youth Watery Oil, jer sam njega odlučila isprobati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.