Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
theBalm Meet Matt(e) Trimony
theBalm Meet Matt(e) Trimony

Beauty report

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Meet Matt(e) Trimony

Matt Moskowitz je boja patlidžana koja savršeno pristaje uz baby rozu Matt Thomas i najčešće ih koristim zajedno.

Jeste li ikad ugledali neku paletu sjenila i svi su se zvukovi utišali, vrijeme je stalo, a svo svijetlo bilo je upereno u nju?

Upravo tako sam se ja osjećala kada sam prvi put vidjela ovu paletu, definitivno me je osvojila i morala je biti moja. Na prvi pogled, to je samo još jedna paleta s mat sjenilima, klasičnih boja koje možete naći na svakom koraku, ali kada se njom krenete igrati i kada shvatite koliko mogućnosti imate koristeći isključivo nju, sve drugo pada u vodu.

theBalm Meet Matt(e) Trimony

Za početak, theBalm Meet Matt(e) Trimony paleta dolazi u klasičnom kartonskom pakiranju u kakvom dolaze više manje svi theBalm proizvodi.

Meet Matte je jedna od tri palete iz serije gospodina Matt(e)a, koji otkriva svoje lice kroz ove palete. Sve palete imaju 9 mat nijansi, a mislim kada bih imala sve tri, imala bih svakakve opcije na raspolaganju, jer se međusobno nadopunjuju.

Paleta ima 21.6 grama, što je, podjeljeno na 9 sjenila, 2,4 grama po sjenilu. Cijena palete je okvirnih 300 kuna (mislim da je cijena seže maksimalno do nekih 350 kuna) što je cca 13 kuna po gramu sjenila, dok prosječni panovi, npr. MUG sjenila koštaju oko 50 kuna, a dobijete malo manje od 2 grama, ako je paleta po vašoj volji po nijansama, svakako je isplativa.

No, dosta matematike, idemo vidjeti što se krije ispod poklopca ove ljepotice. S gornje strane palete se nalazi ogledalo, a s donje 9 mat sjenila.

 

theBalm Meet Matt(e) Trimony

theBalm Meet Matt(e) Trimony

U prvom redu nalaze se Matt Lin, bež sjenilo koje se stapa s nijansom kapka, odlično za fiksiranje kapka i ublažavanje prijelaza. Bez takvih sjenila ne mogu zamisliti šminkanje očiju.

Matt Thomas je svijetla baby roza nijansa, obožavam je koristiti u ljubičastim varijantama na očima.

Matt Rossi je srednje tamno smeđa nijansa hladnog podtona, odlična za definiranje pregiba.

theBalm Meet Matt(e) Trimony

U drugom redu su se našli Matt Lopez, topla smeđa koja ovisno o tome kako je nadogradite, može bacati na narančasto, inače nisam fan ovakvih nijansi na kapcima, ali otkad sam plavuša, obožavam kombinacije nje, patlidžan i plavih nijansi na kapcima.

Matt Kumar je zagasita boja cigle, uz koju također rado koristim Matt Lopez za neobičnije varijante na kapcima.

Matt Moskowitz je boja patlidžana koja savršeno pristaje uz baby rozu Matt Thomas i najčešće ih koristim zajedno.

theBalm Meet Matt(e) Trimony

Matt Evans je svijetlije smeđa nijansa koja mi savršeno koristi za prijelaze između najsvijetlijih i najtamnijih nijansi na kapcima.

Matt Reed je najtamnija smeđa u ovoj paleti i koristim je da što više produbim pregib kapka.

Za kraj, Matt Ahmed je crna nijansa kojom nadogradim tamnosmeđu Matt Reed za što veću dubinu.

Sve nijanse naginju ka hladnom podtonu, srednje su pigmentacije, ali savršeno nadogradive, što mi je bitnije nego sama pigmentacija jer što su sjenila bolje nadogradiva, to je lakše manevrirati cijelim lookom čak i ako ste početnik.

Jedina mana kod ove palete je što se trusi malo više nego sam navikla, iako je tekstura sjenila sve samo ne kredasta, ali ona svejedno ima dosta trušenja.

Mislim kako bi bila odlična za početnike zbog lakoće blendanja, ali i za profesionalce, jer je paleta vrijedna divljenja i jedva čekam probati ostale palete iz ove serije.

Do idućeg čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!

 

Više

Savjeti i preporuke

Teint Idole Ultra Wear prošao je i ultimativni test – izdržao je cijeli dan, bez popravljanja te se na licu ni nakon užurbanog dana...

Savjeti i preporuke

Cijene su dosta pristupačne, s obzirom na sastav proizvoda i same benefite koje pruža koži.

Zanimljivosti

Naziv filma "Marry me" je dobio po glavnoj pjesmi koju su za film, kao i cijeli soundtrack s hrpom pjesama koji već skokovima zauzima...

Savjeti i preporuke

Dragi svi, evo mene s novom recenzijom i novim Avon proizvodom koji bi nekima mogao biti itekako zanimljiv, a zašto? Pročitajte u nastavku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.