Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
theBalm Schwing tuš za oči
theBalm Schwing tuš za oči

Beauty report

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Schwing tuš za oči

TheBalm Schwing tuš za oči kog prvog je nanošenja otkrio svoje čari -crna i potpuno crna crta u samo jednom premazu bila je ljubav na prvi premaz, a presretna sam bila kada sam još jednom, da sve zaključam na mjestu, prešla četkicom i sloj prije se nije obrisao.

Oduvijek sam vodila bitku s tušem za oči. Lijevo oko je krenulo super, tanka crta i kratki wing. Taman da stavim točku na i cijelom looku kojeg sam osmislila, a onda sam na desnom oku napravila sve suprotno. Sada kreće moja bitka da ovaj look ipak ostane uspješan.

Vjerujem da je to dobro poznata priča svakoj ženi koja koristi kozmetiku i koja se katkad druži s tušem za oči. Za naglasiti oko i dati mu onaj poseban touch, tuš je najbolji prijatelj na svijetu. Za baratanje i nauku kvalitetne crte na očima, smrtni je neprijatelj.

theBalm Schwing tuš za oči

Koje su moje preference kad je u pitanju tuš za oči?

Obavezno mora biti mat, ne smije pucati, mora ostaviti crnu, pigmentiranu (nikako sivu, smeđu, zelenu i NIKAKO prozirnu) liniju, ako se i desi da moram prolaziti dvaput, novo nanesena crta ne smije brisati staru, četkica mora biti fleksibilna i njezin vrh tanak. Imam nekoliko svojih favorita već odavno, ali je ovaj tuš potukao svoju konkurenciju.

theBalm Schwing tuš za oči

theBalm Schwing tuš za oči kog prvog je nanošenja otkrio svoje čari. Crna i potpuno crna crta u samo jednom premazu bila je ljubav na prvi premaz, a presretna sam bila kada sam još jednom, da sve zaključam na mjestu, prešla četkicom i sloj prije se nije obrisao. Suši se u mat finish i to najmatiraniji finish koji ste imali priliku vidjeti, ali nešto najljepše kod njega je što ne izgleda gumeno na očima već izgleda kao da ste jako precizno stavili brutalno crnu i pigmentiranu olovku za oči i to je ono što ga je diglo na vrh svih ljestvica kad se radi o finalnom izgledu na očima.

theBalm Schwing tuš za oči

Kod njega mi se, s druge strane, ne sviđa četkica jer iako je dovoljno tanka na vrhu, nije fleksibilna koliko sam ja navikla kod drugih četkica i to možda nekima neće predstavljati prevelik problem, ali mi je teško izbiti vlastite navike pa s njim moram biti malo opreznija pri nanošenju jer jako volim da to sve izgleda u milimetar jednako, čisto i precizno.

S obzirom da živim brzim tempom života, voljela bih kada bi theBalm izbacio vodootpornu verziju ovog tuša jer ne podnosti suze, vodu, dok preživljava kod znoja koji nije direktno u njegovoj blizini. Također bih voljela kada bi dobili malo više proizvoda, iako je super stvar što stvarno u jednom premazu dobijete pigmentiranu crtu, pa duže traje jer ga ne treba sto puta nadograđivati.

theBalm Schwing tuš za oči

Deblja crta, tanja crta, ovaj divni tuš vaše želje ispunjava u nekoliko poteza kako bi vaše oči ukrale sve poglede na svijetu!

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!

Više

Savjeti i preporuke

Cijene su dosta pristupačne, s obzirom na sastav proizvoda i same benefite koje pruža koži.

Zanimljivosti

Naziv filma "Marry me" je dobio po glavnoj pjesmi koju su za film, kao i cijeli soundtrack s hrpom pjesama koji već skokovima zauzima...

Savjeti i preporuke

Dragi svi, evo mene s novom recenzijom i novim Avon proizvodom koji bi nekima mogao biti itekako zanimljiv, a zašto? Pročitajte u nastavku.

Savjeti i preporuke

Pišemo vam o Guerlain Advanced Youth Watery Oil, jer sam njega odlučila isprobati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.