Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
theBalm What 's your type maskara
theBalm What 's your type maskara

Istaknuto

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm What ‘s your type maskara

Dolazi u količini od 12 ml po cijeni od 150 kuna, ima vlaknastu četkicu, vodenastije teksture te je opisana kao maskara koja naglašava trepavice, čini ih definiranim i masivnim, baš kao što su body builderi.

U većini slučajeva kada upitate žene bez kojeg šminkerskog proizvoda ne bi mogle izaći iz stana, odgovor će biti maskara. Za brzinsko spremanje, osim crtanja obrva koje više ni ne računam pod šminkom već pod “must have”, uvijek ću staviti maskaru.

Na licu mi ne mora biti apsolutno ništa drugo, ali maskaru ću uvijek staviti kako bi izgledala budnije i istaknutije, jer sam sama po sebi blijeda i bez nekog komada šminke izgledam ispijeno, stoga je uvijek na tapetu maskara.

Uvijek se trudimo imati trepavice “kao iz reklame”, a maskara koja ispunjava moje kriterije mora trepavicama dati volumen, mora biti optimalne suhoće, da nije prevodena, ali ni presuha da zapinje za trepavice, četkice većinom preferiram vlaknaste, a ne gumene/plastične te mora dobro raščešljati svaku trepavicu.

theBalm What 's your type maskara

theBalm What 's your type maskara

theBalm What ‘s your type Body builder maskara inače dolazi u kartonskoj kutijici koju nisam dobila s proizvodom za testiranje, u količini od 12 ml po cijeni od 150 kuna, ima vlaknastu četkicu, vodenastije teksture te je opisana kao maskara koja naglašava trepavice, čini ih definiranim i masivnim, baš kao što su body builderi.

theBalm What 's your type maskara

Njezina tanka četkica mojim trepavicama da dužinu, uvije ih, ali zbog njezine vodenastije teksture, volumen izostaje, odnosno dosta mi zalijepi trepavice što ne podnosim i mrzim imati paukove nožice umjesto trepavica.

S vremenom, što se maskara više suši, stanje postaje bolje, ali i dalje volumen nije kakav sam ja očekivala te mi ovo nije favorit među maskarama.

theBalm What 's your type maskara

theBalm What 's your type maskara

Iako moje trepavice nisu zahtjevne, samo im je potrebno malo volumena, dužinu i uvinutost već imaju, ova maskara nije ispunila moja očekivanja i nisam zadovoljna.

Naravno, na svakom će dijelovati drukčije stoga uvijek treba isprobati sam, ali mislim da 150 kuna nisu toliko maleni novci i da ipak za tu cijenu postoje puno bolje maskare.

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!

Više

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Savjeti i preporuke

Cijene su dosta pristupačne, s obzirom na sastav proizvoda i same benefite koje pruža koži.

Trendovi

Predstavljamo novu maskaru False Lash Effect XXL, inspiriranu salonskim ekstenzijama trepavica, a koju je svladao Max Factor – maskaru koja daje dramatičan rezultat koji...

Zanimljivosti

Naziv filma "Marry me" je dobio po glavnoj pjesmi koju su za film, kao i cijeli soundtrack s hrpom pjesama koji već skokovima zauzima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.