Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Recite nam, postoji li gospodin Savršeni?

Svaka treća od četiri žene smatra kako gospodin Savršeni ne postoji te smatra svoje partnere tek 69% savršenima.

Svaka žena je u nekom razdoblju svog života poželjela upoznati savršenog muškarca. Jedna od novogodišnjih želja nerijetko je upravo da sretnemo Pravog ili Savršenog muškarca.

Anketa koju je proveo Telegraph pokazala je da žene danas u sve većoj mjeri smatraju kako je gospodin Pravi izmišljotina. Ispitano je 2.000 žena i više od 75% se izjasnilo kako idealan muškarac ne postoji. Po rezultatima koje je polučila ova anketa takvo upoznavanje jednostavno – nije moguće.

Gospodin Pravi ne postoji

Svaka treća od četiri žene smatra kako gospodin Savršeni ne postoji te smatra svoje partnere tek 69% savršenima. Ispitanice su odgovarale kako su upravo opsjednutost sportom i slabe higijenske navike glavni razlozi zbog kojih se muškarci udaljavaju od titule Pravog. Ostavljanje otvorenih vrata od toaleta je jedna od stvari koje žene ne trpe kod muškaraca i ono se našlo visoko na listi njihovih najčešćih pogrešaka.

Nesposobnost obavljanja više radnji odjednom, kritiziranje umijeća vožnje automobila kod partnerica i neslaganje s njenom obitelji su neoprostive mane. Jedna od pet žena se složila s činjenicom da se muškarci samo pretvaraju da ih slušaju kada ostavljaju svoju odjeću na podu kupatila. Izjasnile su se da im bilo drago kada bi se njihovi frajeri više potrudili oko upoznavanja i zbližavanja s njihovim prijateljima, kada bi se redovito se brijali i bili manje lijeni. Hrkanje je također navedeno kao jedan od razloga koji im nije saveznik u stjecanju titule gospodina Pravog.

Kada su trebale navesti koja od javnih osoba im je najbliža toj laskavoj tituli, na vrh ljestvice je zasjeo David Beckham. Osim što su imale na zadatak nabrojati mane i nedostatke koji ih kod partnera nerviraju, morale su navesti i koje kvalitete potražuju, njih 35% se izjasnilo kako je osobnost i smisao za humor na vrhu ljestvice prioriteta.

Jasno znaju što žele

Ankete je pokazala kako žene prelaze preko nekih uobičajenih mana karakteristične za muški rod, ali isto tako da jasno znaju što žele od svojih partnera, koja točno ponašanja ih živciraju i kod kojih točno stvari bi se mogli potruditi da ih bolje obavljaju te bi tako poništili sve ono što ženama ne odgovara.

Podaci dobiveni iz ankete dokazuju kako bi većina žena bila zadovoljna i sa svojim nesavršenim partnerima ukoliko bi oni bili voljni uvesti male ali značajne promjene u svom ponašanju i po pitanju svojih navika. Dok se takve stvari ne počnu događati, savršen muškarac će i dalje biti samo mit.

Ne propustite

Život u dvoje

Probajmo razbiti sedam najčešćih bajki o ljubavi i seksu, u koje još uvijek mnogi vjeruju.

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Život u dvoje

8 iritantnih rečenica koje mora podnositi gotovo svaka solo žena!

Seks i osjećaji

Brojna su istraživanja pokušala doznati koje su najdublje seksualne želje muškaraca, a koje oni ne otkrivaju baš rado svojim partnericama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.