Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
koža- skin
koža- skin

Beauty report

Recite, volite li vi svoju kožu?

Zategnuta, hrapava, ljuskava, pa čak i bolna stanja kože koje koja nas često svrbi, nerijetko nam onemogućava normalno funkcioniranje.

Prije ili kasnije, većina nas je osjetila što znači imati suhu kožu ili kserozu. Zima i na baš tako divno, centralno grijanje, ne pomažu nam baš previše. Kada ta suhoća pokaže teže simptome, ona može utjecati na nas i fizički i emocionalno.

Zategnuta, hrapava, ljuskava, pa čak i bolna stanja kože koje koja nas često svrbi, nerijetko nam onemogućava normalno funkcioniranje. Učinkovita, jednostavna rješenja postoje za većinu slučajeva, a skrivaju se u rutini njege suhe kože.

L’Erbolario preporučuje

Zavolite svoju kožu i prije spavanja obavezno nanesite kremu, mlijeko ili losion za tijelo. Dok spavate, koža se regenerira i upija nanesene preparate.

Indaco krema za tijelo stvorena je od vrhunskih ekstrakata indigo i plavih cvjetova poput Indiga, Boražine, Lana i Sljeza, a koži daruju hidrataciju, nježnost i mekoću, uz dragocjena ulja i maslace. Koža tako postaje izrazito mekana i ugodno mirisna.

Autorica slika: Marija Nikšić

Nevjerojatna, blistava ljepota poput intrigantnog srebra: takva će biti vaša koža nakon primjene L’Erbolario Silver Bouquet fluidne kreme za tijelo.

Autorica slika: Marija Nikšić

L’Erbolario Golden Bouquet mirisna krema uz bagremov med za glatku kožu, kombinira se s ekstraktima cvijeća zlatne boje, te elastično djelovanje bademovog maslaca i ulja, za puno mekšu i nahranjenu kožu obasjanu očaravajućim i “blistavim” mirisom.

Autorica slika: Marija Nikšić

Krema za tijelo Papavero formulirana je kako bi vaša koža maksimalno iskoristila sve njezine blagodati svakim korištenjem. Ulje maka pomaže koži da bude čvršća, uljni ekstrakt latica maka oslobađa sva svoja omekšavajuća i hranjiva svojstva, dok fluidni ekstrakti sjemenki i latica maka djeluju antioksidativno i zaštitno protiv preuranjenog starenja kože.

Autorica slika: Marija Nikšić

I ne zaboravite  – njega kože počinje iznutra!

  • Osnova zdrave kože je unos dovoljne količine vode.
  • Vitamin C je neophodan za sintezu kolagena. Koža je građena od kolagena pa se upravo na koži vide simptomi nedostaka vitamina C.
  • Vitamin E se već jako dugo koristi izvana u vidu ulja. Učinkovit je kod sprečavanja i smanjenja bora, suhoće, strija, raznih ekcema itd.
  • Karoteni su skupina pigmenata koji imaju žutu, narandžastu do crvenu boju. Najinteresantniji je β-karoten koji se u organizmu pretvara u vitamin A.
  • Čak i pri malom nedostatku vitamina B7 (biotina) dolazi do simptoma kao što su ljuštenje, svrab i perutanje kože.
  • Alfalipoična kiselina je snažan antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja, pa tako i kožu.
  • Hijaluronska kiselina vezuje veliku količinu vode na svoju molekulu pa pomaže u održavanju tonusa kože.

 

Pročitajte još

Trendovi

Savršeni mirisi iz L'Erbolario laboratorija za one željene tajanstvenosti i zavodljivosti.

Trendovi

Kokosovo ulje ima protuupalno djelovanje, hrani kožu, čini ju mekšom i elastičnijom, sprečava stvaranje bora i staračkih pjega.

Trendovi

Većina nas voli preplanulu boju kože i prilično se trudimo postići taj efekt, nažalost ona ne traje dugo.

Ljepota

Koliko ćete uspjeti zadržati brončani ten, prije svega ovisi o vašem tipu kože, ali i u nekoliko malih trikova koji će vam pomoći da...

Advertisement