Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
koža- skin
koža- skin

Beauty report

Recite, volite li vi svoju kožu?

Zategnuta, hrapava, ljuskava, pa čak i bolna stanja kože koje koja nas često svrbi, nerijetko nam onemogućava normalno funkcioniranje.

Prije ili kasnije, većina nas je osjetila što znači imati suhu kožu ili kserozu. Zima i na baš tako divno, centralno grijanje, ne pomažu nam baš previše. Kada ta suhoća pokaže teže simptome, ona može utjecati na nas i fizički i emocionalno.

Zategnuta, hrapava, ljuskava, pa čak i bolna stanja kože koje koja nas često svrbi, nerijetko nam onemogućava normalno funkcioniranje. Učinkovita, jednostavna rješenja postoje za većinu slučajeva, a skrivaju se u rutini njege suhe kože.

L’Erbolario preporučuje

Zavolite svoju kožu i prije spavanja obavezno nanesite kremu, mlijeko ili losion za tijelo. Dok spavate, koža se regenerira i upija nanesene preparate.

Indaco krema za tijelo stvorena je od vrhunskih ekstrakata indigo i plavih cvjetova poput Indiga, Boražine, Lana i Sljeza, a koži daruju hidrataciju, nježnost i mekoću, uz dragocjena ulja i maslace. Koža tako postaje izrazito mekana i ugodno mirisna.

Autorica slika: Marija Nikšić

Nevjerojatna, blistava ljepota poput intrigantnog srebra: takva će biti vaša koža nakon primjene L’Erbolario Silver Bouquet fluidne kreme za tijelo.

Autorica slika: Marija Nikšić

L’Erbolario Golden Bouquet mirisna krema uz bagremov med za glatku kožu, kombinira se s ekstraktima cvijeća zlatne boje, te elastično djelovanje bademovog maslaca i ulja, za puno mekšu i nahranjenu kožu obasjanu očaravajućim i “blistavim” mirisom.

Autorica slika: Marija Nikšić

Krema za tijelo Papavero formulirana je kako bi vaša koža maksimalno iskoristila sve njezine blagodati svakim korištenjem. Ulje maka pomaže koži da bude čvršća, uljni ekstrakt latica maka oslobađa sva svoja omekšavajuća i hranjiva svojstva, dok fluidni ekstrakti sjemenki i latica maka djeluju antioksidativno i zaštitno protiv preuranjenog starenja kože.

Autorica slika: Marija Nikšić

I ne zaboravite  – njega kože počinje iznutra!

  • Osnova zdrave kože je unos dovoljne količine vode.
  • Vitamin C je neophodan za sintezu kolagena. Koža je građena od kolagena pa se upravo na koži vide simptomi nedostaka vitamina C.
  • Vitamin E se već jako dugo koristi izvana u vidu ulja. Učinkovit je kod sprečavanja i smanjenja bora, suhoće, strija, raznih ekcema itd.
  • Karoteni su skupina pigmenata koji imaju žutu, narandžastu do crvenu boju. Najinteresantniji je β-karoten koji se u organizmu pretvara u vitamin A.
  • Čak i pri malom nedostatku vitamina B7 (biotina) dolazi do simptoma kao što su ljuštenje, svrab i perutanje kože.
  • Alfalipoična kiselina je snažan antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja, pa tako i kožu.
  • Hijaluronska kiselina vezuje veliku količinu vode na svoju molekulu pa pomaže u održavanju tonusa kože.

 

Ne propustite

Seks i osjećaji

Seksi žena je samouvjerenija, odlučna te lakše dolazi to postavljenih ciljeva.

Beauty report

Šalica toplog čaja, kakaa, knjiga, čarobni mirisi i njegovana, meka koža... Sigurno i vi zamišljate tako svoju zimu.

Beauty report

Kada je L’Erbolario u pitanju i kad samo pomislimo na čarobne mirise njihovih linija, jasno nam je da je greška ravna nuli!

Duh i tijelo

3 savjeta za ekspresno putovanje u zemlju snova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.