Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Recite zbogom pigmentacijskim mrljama

NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum protiv staračkih pjega smanjuje staračke pjege nastale tijekom 10 godina, s vidljivim rezultatima nakon 2 tjedna.

Linija NIVEA Cellular Luminous dobila je dva nova proizvoda za smanjenje pigmentacijskih mrlja. Uz NIVEA Cellular Luminous napredni serum protiv pigmentacijskih mrlja, sada su tu i NIVEA Cellular Luminous Anti-age serum protiv staračkih pjega te NIVEA Cellular Luminous serum protiv mrlja od akni.

Darujemo liniju protiv staračkih pjega

Formula NIVEA Cellular Luminous Anti-age seruma protiv staračkih pjega sadrži patentirani sastojak LUMINOUS630® koji dokazano smanjuje nepravilnosti na koži djelujući na staničnoj razini na reguliranje pigmentacije, smanjujući postojeće tamne mrlje i sprječavajući stvaranje novih pigmentacijskih mrlja.

Formula smanjuje pojavu staračkih pjega koje su nastale tjekom 10 godina, djelujući na njihov izvor, a rezultat je ujednačen, mladolik i blistav ten.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 29. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Danijela Jerković

Više

Savjeti i preporuke

Zima nam stiže, a s njome suhi zrak zbog čega površina kože gubi vlažnost, brže se isušuje i više boravimo u zatvorenim prostorima.

Savjeti i preporuke

Pripadnici jačeg spola izazivaju pažnju i privlače poglede iz različitih razloga, ali briga o sebi na vrhu je popisa.

Darivanje

Mixa Hyalurogel Rich dnevna krema za lice posebno je dizajnirana za osjetljivu i nadraženu kožu.

Beauty report

Svi premium brendovi u industriji ljepote mogu se pronaći na jednom nezaobilaznom mjestu kao što su Le Domaine iza koje stoji Brad Pitt, Salt...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.