Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Reebok: Inovativan i energičan pokret uz Zig Kineticu

Najavom ove nove suradnje Reebok ulazi u sljedeću fazu “Sport the Unexpected” kampanje, slaveći odvažne pojedince sklone riziku koji očekivano mijenjaju u neočekivano.

“Zig Kinetica” tenisica, čiji sustav korisniku omogućava jedinstven povrat energije tijekom pokreta, predstavit će se najnovijom suradnjom s jednom od najvećih MMA zvijezda – Conorom McGregorom. McGregor, koji je zaštitno lice Zig kampanje, s kojom će ujedno obilježiti i svoj povratak u oktogon.

Najavom ove nove suradnje Reebok ulazi u sljedeću fazu “Sport the Unexpected” kampanje, slaveći odvažne pojedince sklone riziku koji očekivano mijenjaju u neočekivano.

 “Obožavam Zig Kineticu, njezin potplat i stabilnost jer osjećam snažnu povezanost potplata i materijala. Već dugo surađujem s Reebokom, a energija je snažnija svakom novom suradnjom. Gotovo da ćemo eksplodirati”, izjavio je McGregor.

Ranije predstavljena davne 2010. godine kroz ZigPulse siluetu, Reebokova ZigTech tehnologija danas predstavlja novi standard u inovativnosti, funkcionalnosti i besprijekornom dizajnu.

Nadilazeći osnovnu karakteristiku performansa, nova Zig Kinetica predstavlja inovativnu kombinaciju sporta i tehnologije koja uz zig zag detalje na potplati demonstrira novu dozu neočekivanog.

Ključne karakteristike modela

  • Floatride Fuel: tehnologija nastala po uzoru na nagrađivanu Floatride tehnologiju izrade, koje pruža energično iskustvo lakoće
  • ZIG Energy Shell: uz inkapsulirana udubljenja od pjene, Zig Energy Shell provodi i vraća kinetičku energiju vašem koraku, istovremeno pružajući odvažnu estetiku
  • ZIG Energy Bands: Jedinstveni potplat koji se širi i skuplja poput gumene trake za trčanje, olakšavajući pokret i novi korak

 

“Ostvarili smo fantastične rezultate testiranjem Zig siluete s nekim od najvećih imena modne industrije. Uzbuđeni smo jer svoju kampanju godine realiziramo u suradnji s Conorom i njegovim povratkom u UFC. Lansiranje Zig Kinetice prijeloman je trenutak za budućnost Reebok brenda i njegovo pozicioniranje u industriji mode i sporta” – izjavio je Matt Blonder, dopredsjednik marketing i digital ecommerce odjela.

Najnoviji modeli Reebok Zig Kinetica dostupni su od 21. veljače u maloprodajnoj mreži Reebok partnera: Buzz, The Athlete’s Foot, NOSS i Approved po cijeni od 899,00 HRK.

Više

Trendovi

Reebok, globalni sinonim za udobnost, kvalitetu i klasiku, ove sezone vraća svoj legendarni model iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Trendovi

Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

S modne piste

Atraktivan dizajn Classic Leather modela rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja dizajnera, a ovog proljeća, poznata kolekcija će se proširiti s...

Fashion report

Nano X1 ove sezone postaje NanoX1 Adventure, model dizajniran za ekstremnu izdržljivost i fleksibilnost, stvoren kako bi potaknuo potrošače na treninge na otvorenom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.