Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Reebok je dodatno poboljšao svoju poznatu fitness tenisicu

Nano X1 ove sezone postaje NanoX1 Adventure, model dizajniran za ekstremnu izdržljivost i fleksibilnost, stvoren kako bi potaknuo potrošače na treninge na otvorenom.

Reebok je dodatno poboljšao svoju poznatu fitness tenisicu. Nano X1 ove sezone postaje NanoX1 Adventure, model dizajniran za ekstremnu izdržljivost i fleksibilnost, stvoren kako bi potaknuo potrošače na treninge na otvorenom. Bilo da se radi o tečajevima bootcampa na krovu, vježbanju na otvorenom ili vikend avanturi, Reebok Nano X1 Adventure spreman je za svaki teren i za svaku prepreku.

Nadovezujući se na dizajn tenisice za trening Nano X1 koja je premijeru doživjela početkom ove godine, dizajn modela Nano X1 Adventure poboljšan je kao podrška fitnessu i istraživanju na otvorenom.

Ključna ažuriranja i atributi uključuju potplatu pojačanu gumom koja pomaže maksimalnom trenju za stabilnost, mrežastu i prozračnu tkaninu, antimikrobnu postavu koja štiti od neugodnih mirisa i bakterija, Lace Lock Harness sistem za savršeno prianjanje te Foatride Energy drop-in tehnologiju za mobilnost prednjeg dijela stopala.

“Danas, više nego ikad, vidimo veliki porast fitnessa i boravka na otvorenom od strane potrošača svih dobnih skupina i na svim razinama vježbanja”, rekao je Tal Short, viši product menadžer iz Reeboka.

„S tim na umu krenuli smo u stvaranje proizvoda koji je iskoristio sve prednosti omiljenih performansi našeg Nana i kombinirao ih s tehnološkim i dizajnerskim ažuriranjima posebno prilagođenima otvorenom prostoru. Bilo da vježbate na prilaznom putu, trenirate u parku ili uživate u laganom pješačenju, Nano X1 Adventure osmišljen je kao vaša idealna tenisica za fitness na otvorenom”.

Svoje nove Reebok Nano x1 Adventure sportaši mogu kombinirati uz najnoviju kolekciju odjeće United by Fitness (UBF). Radi se o premium kolekciji dizajniranoj za sportaše u svim disciplinama, ujedinjene u njihovoj predanosti kondiciji i rezultatima.

Reebok Nano X1 Adventure u Hrvatskoj je dostupan u Intersport, Sport Vision i Polleo Sport trgovinama po cijeni od 999 kuna.

Više

Trendovi

Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

S modne piste

Atraktivan dizajn Classic Leather modela rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja dizajnera, a ovog proljeća, poznata kolekcija će se proširiti s...

Fashion report

Reebokov model Classic Leather Legacy inspiriran je legendarnim modelima Aztec i Classic Leather, ali prilagođen modernoj današnjici, a ove sezone je nadograđen recikliranim materijalima.

Fashion report

Najavom ove nove suradnje Reebok ulazi u sljedeću fazu "Sport the Unexpected" kampanje, slaveći odvažne pojedince sklone riziku koji očekivano mijenjaju u neočekivano.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.