Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Reebok najavljuje ekspanziju svog legendarnog modela

Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

Bez imalo sumnje, ovo je doba kada je „nasljeđe“ tajna šifra za uspješnu modnu kombinaciju. Milenijalci, ali i sve više neumoljiva generacija Z pretražuju ormare svojih starijih ukućana kako bi za sebe pronašli jedinstveni detalj koji će učiniti da se izdvoje iz mase. Popularni brendovi prepoznaju želju da se „dobro staro“ vrati, pa unapređuju legendarne modele i daju im novi sjaj.

Upravo to je napravio Reebok kada je službeno najavio novu jesen-zima 2022 Classic Leather liniju, kojom ovaj svjetski poznat brand jakog sportskog i „lifestyle“ nasljeđa nastavlja unaprjeđivati svoju kultnu siluetu. Ono što je među odjećom mala crna haljina, to je među tenisicama snježno bijeli Classic Leather. U novom ruhu model ostaje vjeran povijesnom nasljeđu, ali inovativnim materijalima, oblicima, smjelim bojama, kao i funkcionalnim dizajnom, privlači publiku različitih stilova i ukusa.

Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

Classic Leather “SP” je dizajniran da bude osnovna tenisica u vašem ormaru koju ćete kombinirati s jeansom ili malo elegantnijim odjevnim komadima. Za sve ljubitelje „smart look-a“ ovo je pravi izbor. Uz središte potplata lagane kompresije, moderan izgled neće umanjiti udobnost i lagani prozračni osjećaj.

Classic Leather – Make it Yours “OG” je jednostavan i izvanvremenski Reebok DNA model koji bojama slavi nasljeđe ove nekada čuvene tenisice za trčanje. Klasična crvena, plava i bijela s premium materijalima gornjišta, među kojima su brušena koža i mreža, upadat će u oči gdje god da se pojavite.

Uz mnogobrojne modele izdvajaju se i LX2200, tenisice inspirirane trčanjem, i siluete Classic Leather Legacy AZ, plišani Nylon Sky, kao i unaprijeđeni Classic Leather OG koji će biti dostupan tijekom cijele sezone.

U Hrvatskoj je Reebok u svojoj Classic Leather priči okupio poznate kreativce mlađe generacije među kojima su: Martina Vuletić, Marko Cuccurin, Ema Luketin i Jakov Budić

Najnovije Classic Leather modele možete pronaći na Reebok.com kao i u prodajnim objektima Buzz Sneaker Station, Snipes, The Athlete’s Foot.

Ne propustite

Trendovi

Reebok, globalni sinonim za udobnost, kvalitetu i klasiku, ove sezone vraća svoj legendarni model iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

S modne piste

Atraktivan dizajn Classic Leather modela rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja dizajnera, a ovog proljeća, poznata kolekcija će se proširiti s...

Fashion report

Nano X1 ove sezone postaje NanoX1 Adventure, model dizajniran za ekstremnu izdržljivost i fleksibilnost, stvoren kako bi potaknuo potrošače na treninge na otvorenom.

Fashion report

Reebokov model Classic Leather Legacy inspiriran je legendarnim modelima Aztec i Classic Leather, ali prilagođen modernoj današnjici, a ove sezone je nadograđen recikliranim materijalima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.