Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Reebok predstavlja nove, reciklirane Classic Leather Legacy tenisice

Reebokov model Classic Leather Legacy inspiriran je legendarnim modelima Aztec i Classic Leather, ali prilagođen modernoj današnjici, a ove sezone je nadograđen recikliranim materijalima.

Kulturu tenisica i njihovu sveprisutnost prepoznaju svi modni igrači, pa tenisice s potpisom dizajnerskih imena nastavljaju osvajati ljubiteljice luksuzne mode. Zadnje dvije godine retro tenisice postale su neizostavni dio svakog modernog looka.

Reebok je lansirao nastavak kampanje „Write your legacy“ i u sklopu nje predstavio i novi model tenisica Classic Leather Legacy izrađene od 30 posto recikliranog materijala. Reebokov model Classic Leather Legacy inspiriran je legendarnim modelima Aztec i Classic Leather, ali prilagođen modernoj današnjici, a ove sezone je nadograđen recikliranim materijalima.

Inspiriran prošlošću, stvoren za budućnost

Briga o okolišu i održiv način poslovanja danas su ugrađeni u poslovne strategije gotovo svake moderne kompanije, a Reebok ovom kampanjom želi potaknuti odgovornost u zajednici te dati svoj doprinos podizanju svijesti o ovoj izuzetno važnoj temi.

 

U stvaranje novog modela tenisice i osmišljavanje nove kampanje uključili su kreativce iz cijelog svijeta. Classic Leather Legacy tenisice izrađene su imajući na umu održivu budućnost, a dizajnirane da slave zajednicu, pozitivne promjene i različite osobnosti koje oblikuju vlastito naslijeđe. Reebokovi partneri u ovoj kampanji tzv. ‘Classics Collaborators’ bili su različiti društveno angažirani pokreti: The Kickback iz SAD-a, RAHH iz Velike Britanije i Youngmin Kang iz Južne Koreje. Radi se o pokretima koji u svojim lokalnim zajednicama djeluju različito, ali imaju istu filozofiju: ‘ne možemo promijeniti sadašnjost, ali možemo utjecati na ono što slijedi’.

The Kickback osnažuje mlade u sjevernoameričkim zajednicama pretvarajući sport, umjetnost i duh zajednice u projekte koji poboljšavaju mentalno i fizičko zdravlje djece. Nadaju se da će njihova ostavština slomiti niz barijera koje imaju djeca iz zajednica koje su u društvu u određenom nepovoljnom položaju. RAAH je, pak, osnovan kao lokalni pokret s globalnom vizijom: postići da se čuje glas mladih, ali i priče izbjeglica i žrtava trgovine ljudima. Youngmin Kang, pak, želi razbiti postojeću stigmu oko otpada i recikliranja u Južnoj Koreji koristeći otpadne materijale za stvaranje lijepih, jedinstvenih umjetničkih djela. Svima njima je bolji svijet za buduće naraštaje najvažniji cilj. Upravo je to poruka koju Reebok želi poslati u svojoj kampanji ‘Write your legacy’: ostavite trag, poduzmite nešto za bolju budućnost, ostavite ovaj planet u naslijeđe i nekim budućim generacijama.

Tenisice Classic Leather Legacy su dostupne u Buzz, The Athlete’s Foot, Shooster, Ferivi i Shoe Be Do trgovinama po cijeni od 749,00 HRK.

Više

Trendovi

Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

S modne piste

Atraktivan dizajn Classic Leather modela rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja dizajnera, a ovog proljeća, poznata kolekcija će se proširiti s...

Fashion report

Nano X1 ove sezone postaje NanoX1 Adventure, model dizajniran za ekstremnu izdržljivost i fleksibilnost, stvoren kako bi potaknuo potrošače na treninge na otvorenom.

Fashion report

Najavom ove nove suradnje Reebok ulazi u sljedeću fazu "Sport the Unexpected" kampanje, slaveći odvažne pojedince sklone riziku koji očekivano mijenjaju u neočekivano.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.