Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Reebok Spring Challenge – novo iskustvo adrenalina

Ekskluzivnost ovogodišnjeg kongresa bio je Reebok Spring Challenge, prvi u nizu Reebok X Challenge projekt na otvorenom.

Koliko vrhunskih stručnjaka i istinskih znalaca, dugogodišnjih fitness edukatora i novih snaga u fitness industriji te ”samozatajnih” profesionalaca koji oduševljavaju znanjem, iskustvom i pozitivnom energijom!

Prošlog je vikenda, na ovogodišnjim Danima ljepote i fitnessa na zagrebačkom Velesajmu, bila jedinstvena prilika družiti se  s vrhunskim stručnjacima na međunarodnoj Reebok fitness konferenciji, i idealno vrijeme za doznati najnovije vijesti s područja fitnessa i sportske rekreacije. Tom su zgodom Reebokovi domaći i globalni partneri, te prijatelji s područja funkcionalnog treninga Les Mills i Street Workout: Jose Martinez, Lisa Stefani, Lorenzo Sommo, Nicola Rossi, Orlando Lopac, Ivona Forenbaher, Tihana Duchene, Matea Knez, Valnea Augustinčić, Matija Dujnić, Jerome Schaaf, Ines Sviličić Petrić i Ana Petrić, svoju energiju prenijeli na sve posjetitelje kroz brojne radionice, seminare, testiranja proizvoda i predavanja.

Body Attack-Les Mills

Body Attack – Les Mills

Ekskluzivnost ovogodišnjeg kongresa bio je Reebok Spring Challenge, prvi u nizu Reebok X Challenge projekt na otvorenom. Na posebno uređenom Reebok poligonu moglo se naučiti gotovo sve o vještinama kretanja na urbanom području – Parkour & Freerunning-u, gdje su demonstratori otkrili sve tajne i vještine kretanja preko, ispod i iznad prepreka.

Pored atraktivnih Reebokovih ambasadorica, Ive Šulentić i Lane Jurčević, moglo se vidjeti i isprobati najnoviju novu Reebok ZPump Fusion 2.0 tehnologiju i to na posebno uređenoj Reebok ZPump trkačkoj stazi, na kojoj su domaći Reebokovi prezenteri Ana Matejak i Tomislav Jurak svim zainteresiranim posjetiteljima dijelili korisne savjete i slagali osobni plan treninga.

page

Tih su dana kroz brojne radionice, upoznavajući posjetitelje s vježbama istezanja, programima zagrijavanja, kondicijskih treninga  i tehnike pravilnog trčanja – kao preduvjet za savladavanje svih vještina, otkrivene sasvim nove dimenzije adrenalina!

page

Ne propustite

Trendovi

Reebok, globalni sinonim za udobnost, kvalitetu i klasiku, ove sezone vraća svoj legendarni model iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Trendovi

Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

Fashion report

Lana Jurčević je odlično skombinirala matchy outfit, koji je toliko dobar da ćete ga poželjeti nositi u svim prilikama.

S modne piste

Atraktivan dizajn Classic Leather modela rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja dizajnera, a ovog proljeća, poznata kolekcija će se proširiti s...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.