Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Regeneracija kose: novo zlatno doba obnove kose

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Baš kad mislite da ste iscrpili sve opcije pokušavajući ispraviti ono za što ste mislili da je nepovratno oštećenje vaše kose, stigla je nova Panteneova kolekcija Molecular Bond Repair s perlicama Pro-V Nutri s kojom započinje novo zlatno dobe obnove kose i koja će vam pružiti upravo ono što vaša kosa zaslužuje. Ova tehnološki napredna, vrhunska linija donosi do 100% regeneracije kose na molekularnoj razini, poništavajući sve vidljive znakove oštećenja kose, pa tako kosa izgleda toliko zdravo da imate osjećaj da je doista živa.

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Sena Gačić, Roberta Čirjak, Edina Prsić Babić

Kolekcija Pantene Molecular Bond Repair je rezultat sedmogodišnjeg istraživanja koje su proveli Panteneovi stručnjaci. Regeneracija kose na molekularnoj razini je revolucionarna inovacija i još jednom Pantene svrstava u sam vrh brendova za njegu kose. Stručnjaci koji su radili na razvoju linije su svjesni da vrijeme i kućni budžet igraju značajnu ulogu u njezi kose. Pantene zato donosi vidljive rezultate odmah i to uz cijene drogerijskih proizvoda. Posebnosti ove kolekcije daju prednost rekonstrukciji, zaštiti i jačanju fizičke strukture kose i iznad svega donose novu razinu popravka kose kroz regeneraciju“, izjavila je marketing menadžerica Procter & Gamblea, Roberta Čirjak.

Nova linija Molecular Bond Repair

Kao moderno rješenje za kosu koja pati od svakodnevnih oštećenja uzrokovanih ravnanjem i oblikovanjem do onih težih uzrokovanih izbjeljivanjem, keratinskim tretmanima i bojenjem, Pantene nastavlja donositi nova viđenja istinski regenerativne njege kose. Jednokratna rješenja standardnih šampona, balzama i maski koji oštećenja prekrivaju umjetnim sjajem za privremene rezultate jednostavno nisu dovoljno dobra. Dizajnirana da djeluje zajedno kao sustav ili pojedinačno, linija Molecular Bond Repair detaljno je razvijena za regeneraciju kose, tako što je jača iznutra.

Perlice Pantene Pro-V Nutri

U samom srcu ovog tipa regeneracije kose su perlice Pantene Pro-V Nutri. Svaki proizvod iz ove linije sadrži 5000 koncentriranih regenerativnih nutritivnih perlica koje se u potpunosti otapaju i otpuštaju milijune hranjivih tvari pri svakoj upotrebi. Kao rezultat toga, zahvaljujući formuli bogatoj nutrijentima, kosa je do 100% regenerirana i tako zdrava da izgleda kao da je uistinu živa. Pružajući najintenzivniju razinu regeneracije kose, novi intenzivni balzam Pantene Molecular Bond Repair cilja na one s ekstremnim oštećenjima kose uzrokovanim izbjeljivanjem, keratinskim tretmanima, trajnom i farbanjem, za regeneraciju veza u vlasima kose na molekularnoj razinu, pa dobivate vidljivo zdraviju kosu koja odiše životom.

INTENZIVNI BALZAM PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR 

Kao najkoncentriraniji i najmoćniji proizvod u ovoj liniji, s formulom koja sadrži više od 5000 perlica Pantene Pro-V Nutri, ovaj tretman za dubinsku njegu obnavlja hidrofobne i štiti kovalentne veze. Dovoljno ga je ostaviti na mokroj kosi samo 3 minute kako bi njegovo dubinsko molekularno djelovanje postalo vidljivo i na površini kose. 

ŠAMPON PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR 

S najvećom Panteneovom koncentracijom nutrijenata Pro-V, ova formula čisti i štiti kosu na molekularnoj razini, za kosu koja je toliko vidljivo zdravija i regenerirana, da imate osjećaj da je doista živa.  

BALZAM PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR 

Ovaj višenamjenski balzam obogaćuje i jača kosu zahvaljujući naprednoj tehnologiji. Možete ga isprati ili ostaviti na kosi. Popravljajući oštećenja kose na molekularnoj razini, ovaj balzam obnavlja kosu pri svakoj upotrebi.

Više ne morate pristajati na kompromise u pogledu vremena ili troškova kako bi zdravlje vaše kose bilo na optimalnoj razini. Dugi, komplicirani režimi njege i redoviti odlasci u salon konačno su stvar prošlosti.

Fokusiranje na vrhunsku kvalitetu svakog osnovnog proizvoda za njegu kose smanjilo je potrebu za beskonačnim brojem koraka i neprestanim proširivanjem palete dodataka za njegu kosu. Nenadmašna kvaliteta i koncentracija svakog sastojka sada je usredotočena na obnavljanje veza u kosi pri svakoj upotrebi.


Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 22. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Tončica Gabelić

Ne propustite

Beauty report

Revitalizirajte kosu u tren oka maskama iz kućne radinosti.

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.