Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Remescar: smanjuje vidljivost starih i novih ožiljaka

Remescar silikonski stick učinkovito i vidljivo smanjuje vidljivost starih i novih ožiljaka.

Svatko od nas ima nekakav ožiljak, jače ili slabije vidljiv. I iza svakog ožiljka stoji priča. Nekih se rado prisjećamo, a neke želimo zaboraviti i izbrisati. Remescar silikonski stick učinkovito i vidljivo smanjuje vidljivost starih i novih ožiljaka.

Opekline, različite ozljede, ožiljci od operacija, akne i strije – sve to ostavlja vidljive tragove na našoj koži. Premda koža ima veliku moć regeneracije, neke ozljede ostavljaju duboke tragove i sprečavaju povezivanje tkiva, a rezultat su ožiljci. Srećom, vidljivost ožiljaka je moguće značajno smanjiti, a posebno moćan i učinkovit u tome je Remescar silikonski stick.

Namijenjen njezi ožiljaka, učinkovito smanjuje stare i nove ožiljke, a može služiti i kao preventivna terapija na zatvorenim ranama kako bi se ožiljak smanjio. Remescar se upotrebljava za smanjenje duljine i debljine ožiljaka, za omekšavanje i zaravnavanje ožiljaka, za obnovu prirodne boje i teksture kože te za ublažavanje žarenja, trnaca i svrbeža.

Jednostavan za primjenu, ovaj silikonski stick ostavlja nevidljiv, proziran, tanki film koji stvara optimalnu zaštitnu barijeru za zacjeljivanje ožiljaka i pomaže u održavanju ravnoteže vlažnosti kože, dok istodobno pridonosi zacjeljivanju ožiljaka nakon operacije, opeklina, ozljeda, akni i strija. Patentiran sastav Remescara temelji se na pomno odabranim sastojcima koji imaju klinički dokazan blagotvoran učinak na ožiljke. Silikonski zaštitni film vlaži, štiti i obnavlja gornji sloj kože te potiče stvaranje kolagena. Tako se elastičnost ožiljka povećava, dok se crvenilo i svrbež smanjuju. PVA i BETA-GLUKAN dobro su poznata sredstva za zacjeljivanje rana koja smiruju, štite i hidratiziraju kožu. Prilikom zacjeljivanja ožiljke je iznimno važno zaštiti od sunca. Iz tog razloga Remescar sadržava jaku UV zaštitu i tako omogućava da budete bezbrižni i u aktivnostima na otvorenom.

www.remescar.com.hr

[box style=”0″]

3 proizvoda su vaša! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Remescar
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 10. kolovoza, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox s adresom i brojem telefona. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Ana Točkica Stojak

[/box]

Više

Ljepota

Ulje gospine trave možete koristiti svaki dan, a jedna bočica vam može trajati po godinu dana i više.

Beauty report

Ožiljci mogu uzrokovati jak svrbež, povišenu osjetljivost, a mogu biti i vrlo bolni.

Beauty report

Učinkovitost najprodavanijeg proizvoda u svijetu za strije, ožiljke i problematičan ten potvrdile su brojne svjetske zvijezde koje su ga koristile u trudnoći kao prevenciju...

Beauty report

Isprobajte Remescar kremu protiv podočnjaka i tamnih kolutova – ona pomaže smanjiti podočnjake i tamne kolutove samo u jednom nanošenju dnevno!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.