Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Retro prizvukom branda Hero4Heroes

Grand Hotel Bonavia u Rijeci savršeno je poslužio kao kulisa nove kampanje branda Hero4Heroes s pomalo retro, melankolično-dramatičnim filmskim prizvukom koji je savršeno dočarao fotograf Marin Mešter.

Grand Hotel Bonavia u Rijeci savršeno je poslužio kao kulisa nove kampanje branda Hero4Heroes s pomalo retro, melankolično-dramatičnim filmskim prizvukom koji je savršeno dočarao fotograf Marin Mešter.

cm7a9990

U kolekciji „Later“ za jesen i zimu 2017. dizajnerica Marijana Hero poigrala se jednostavnim krojevima, nježnim pastelnim bojama, kao i neizostavnom crnom i bijelom, suprotstavivši toj jednostavnosti pomalo kičaste elemente prisutne na pojedinim dijelovima odjevnih predmeta poput rukava, donjih rubova haljina i nogavica. Ista je igra prisutna i kod multifunkcionalnih masivnih šalova od šljokica, perli, plastičnih cvjetova, patchworka, te ručno i strojno izrađenih vezova, što je sve zajedno ukomponirano u male zasebne kolaž priče.

cm7a9777

Kolekcija donosi i unikatne bijele haljine s licem obogaćenim ručno nizanim bijelim perlama te velikim plastičnim listovima u kontrastu s jednostavnim, pomalo krhkim naličjem, stvarajući zanimljivu siluetu te priču o jednostavnosti koja se nadograđuje, svakom perlom,svakim šavom do kolaža perli, odnosno prikazuje nas same, kako svakim satom, danom postajemo zreliji, obogaćeni za nova iskustva.

cm7a9777

Satenske print bomberice i tunike dobile su vjerne pratiteljice, torbe Superheroicly od printane kože istog motiva, koje ih lijepo kompletiraju.
Osim print torbi,u kolekciji su prisutne i već poznate pernica torbeSuperheroicly od prave kože u 5 varijanti boja.

 

  • frizuru potpisuje Valentina Muzlija
  • make up Mladenka Vreneković
  • Zaštitna lica Hero4Heroes kampanje su modeli Elena.J te Sara.S, Tijara Model Managament

 

Više

Fashion report

Bez obzira na to što većina dama na haljinu obuje štikle, za nešto hladnije dane ipak će vam trebati toplija obuća. Koje ženske čizme...

Video box 2

Ručno rađene i oblikovane od pravih orhideja, svaka Risis ogrlica je rijedak unikat.

Fashion report

Hero4Heroes prvi put predstavlja i Superheroicly tenisice s već prepoznatljivim motivima printa savršene za svakodnevne šetnje i užurbaniji ritam svakodnevice.

She Book Club

Suvremena engleska književnica Sophie Nicholls u svojem prvom romanu Haljina pripovijeda šarmantnu ali i dirljivu priču o majci i kćeri koje veže neraskidiva ljubav...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.