Retro prizvukom branda Hero4Heroes

Grand Hotel Bonavia u Rijeci savršeno je poslužio kao kulisa nove kampanje branda Hero4Heroes s pomalo retro, melankolično-dramatičnim filmskim prizvukom koji je savršeno dočarao fotograf Marin Mešter.

cm7a9990

U kolekciji „Later“ za jesen i zimu 2017. dizajnerica Marijana Hero poigrala se jednostavnim krojevima, nježnim pastelnim bojama, kao i neizostavnom crnom i bijelom, suprotstavivši toj jednostavnosti pomalo kičaste elemente prisutne na pojedinim dijelovima odjevnih predmeta poput rukava, donjih rubova haljina i nogavica. Ista je igra prisutna i kod multifunkcionalnih masivnih šalova od šljokica, perli, plastičnih cvjetova, patchworka, te ručno i strojno izrađenih vezova, što je sve zajedno ukomponirano u male zasebne kolaž priče.

cm7a9777

Kolekcija donosi i unikatne bijele haljine s licem obogaćenim ručno nizanim bijelim perlama te velikim plastičnim listovima u kontrastu s jednostavnim, pomalo krhkim naličjem, stvarajući zanimljivu siluetu te priču o jednostavnosti koja se nadograđuje, svakom perlom,svakim šavom do kolaža perli, odnosno prikazuje nas same, kako svakim satom, danom postajemo zreliji, obogaćeni za nova iskustva.

cm7a9777

Satenske print bomberice i tunike dobile su vjerne pratiteljice, torbe Superheroicly od printane kože istog motiva, koje ih lijepo kompletiraju.
Osim print torbi,u kolekciji su prisutne i već poznate pernica torbeSuperheroicly od prave kože u 5 varijanti boja.

 

  • frizuru potpisuje Valentina Muzlija
  • make up Mladenka Vreneković
  • Zaštitna lica Hero4Heroes kampanje su modeli Elena.J te Sara.S, Tijara Model Managament