Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Riječke stepenice privukle zaljubljenike u modu

Riječke stepenice opet oduševile, uživao i Rade Šerbedžija

9.Riječke stepenicej, modna revija večernjih haljina, odijela i modnih dodataka održala se po deveti put na kamenim stepenicama pored Grand hotela Bonavia u centru grada Rijeke.

Ovaj atraktivni modni event uistinu je prava turistička atrakcija grada Rijeke stoga i ne čudi veliki broj posjetitelja koji je s užitkom pratio čak 15 spektakularnih modnih revija u toploj riječkoj ljetnoj noći.

Svoje modne novitete predstavile su modne kuće i dizajneri iz cijele Hrvatske; Vesna Sposa, Hero4Heroes, Katarina Mamić design, Festamo, boutique Rival, Ivana Jurić design, Biba vjenčanice i večernje haljine, Eni Surijan, Martina Kuzlić, Showroom Antonela, salon Marie, Lurex i Gallotti odijela, Ghetaldus Rijeka te učenici Trgovačke i tekstilne škole u Rijeci iz sektora mode, tekstila i kože jer je ove godine prilika dana i mladima- Prva stepenica na velikim modnim stepenicama .

Za frizure je kao i svake godine bio zadužen tim stilista Perman Experience, a za make-up Paola Peček i Patrizia Jaklin.

Manifestacija Riječke stepenice godinama spaja modu i umjetnost pa je nakon modnih revija upriličen modno-umjetnički performance ”Crveno stablo” umjetnice Sandy Uran.

Reviju su došli pogledati i brojni poznati Edvin Liverić, Antonija Šola, Nikolina Tomljenović iz grupe ENI. Posjetitelji manifestacije oduševili su se ugledavši glumca Radu Šerbedžiju koji je revije gledao samozatajno i opušteno te se rado fotografirao sa prisutnima.

FOTO: Arsen Miletić / La Vie studio i Josip Čekada

Više

Predstavljamo

Zdravlje ljudi je ipak najvažnije stoga je odlučeno kako će se i 14. Riječke stepenice odgoditi za sljedeće ljeto.

Fashion report

Hero4Heroes prvi put predstavlja i Superheroicly tenisice s već prepoznatljivim motivima printa savršene za svakodnevne šetnje i užurbaniji ritam svakodnevice.

Fashion report

Po trinaesti put Rijeku je oduševila modna poslastica Riječke stepenice jedno od najljepših modnih događanja u Hrvatskoj.

Događanja

Riječke stepenice prati i modni editorijal koji je snimljen na poznatim riječkim lokacijama poput riječke Gradske ure, katedrale Sv.Vida, Guvernerove palače, broda Galeb, kazališta...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.