Rita Ora dizajnirala kolekciju obuće u suradnji s DEICHMANNOM

Svjetski popularna britanska pop zvijezda Rita Ora priprema veliki spektakl 30. kolovoza u Zadru na Višnjiku. Za jednim od najboljih koncerata ove godine vlada veliki interes.

Ona je i lice nove kolekcije za jesen / zimu najvećeg europskog trgovca obuće DEICHMANN. Kolekcija nosi ime #Radiate i bit će dostupna od kolovoza 2019. u odabranim trgovinama.

Kroz dizajnerske elemente koje je odabrala Rita Ora stvorila je kolekciju koja savršeno odražava kreativnost i jedinstvenu svjesnost njezinog stila.

 “Moj stil je uvijek oblikovan kroz moj stav. Kako se oblačim pokazuje kako se osjećam“, kaže Rita Ora. Svaka cipela u kolekciji predstavlja drugi osjećaj, kao što su sloboda, kreativnost, znatiželja, hrabrost ili snaga i nadahnjuje da svojim individualnim stilom zračite vlastitu osobnost.

Kolekcija za nadolazeću sezonu sadržava trendovske modele: chunky tenisice s neonskim detaljima u jarko žutom i leopard uzorku, kao i tenisice s platformom u srebrnoj ili zlatnoj metalik boji. U ponudi su i loaferice i salonke, rokerske gležnjače, čizme na vezanje i oksfordice. Niske čizmice i gležnjače s cool stavom odišu stilom, dok su svjetlucave čizme i čizme iznad koljena savršene za svaki izlazak.

“Drago nam je što smo odabrali jedinstvenu i izrazito izražajnu kolekciju zajedno sa ikonom stila Ritom Orom”, izjavio je Heinrich Deichmann.

Kolekcija „Rita Ora za DEICHMANN“ uključuje 40 ženskih modela i bit će dostupna od kolovoza 2019. u odabranim DEICHMANN trgovinama. Cijene za modele obuće kreću se od 259 do 449 kn.