Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Rješenje je u kombinaciji tretmana

Razmišljate kako zategnuti tijelo, dati mu željeni oblik, ukloniti celulit i višak centimetra?

Razmišljate kako zategnuti tijelo, dati mu željeni oblik, ukloniti celulit i višak centimetra? Među velikom ponudom raznih tretmana na tržištu niste sigurni što bi bilo najbolje za vas i to prolongira vašu odluku početka rada na sebi.

Celulit danas pogađa gotovo 90% ženske populacije

Imate li višak  kilograma ili ne celulit ne bira, pogađa i mršave osobe. S karakterističnim udubinama i čvorićima stanje je u kojem dolazi do nakupljanja masnoće i toksina pod kožom rastežući potkožno vezivno tkivo koje povezuje kožu s mišićima. Lošija prehrana, stres i manjak fizičke aktivnosti dodatno potiču njegovo nastajanje iako genetika igra važnu ulogu. S vremenom celulit postaje i zdravstveni problem jer čvorovi postaju bolni, a cirkulacija slabija. Najveći je ženin neprijatelj jer svaka žena želi imati glatku i zategnutu kožu.

 

Cryo lifting

Dobitna kombinacija tretmana

Nije tajna da poliklinika Dermamed  konstantno uvodi nove tehnologije i prati trendove. Ono što je najvažnije su rezultati tretmana. Kombinacija tretmana je uvijek najbolje rješenje jer svaki uređaj ima svoje prednosti, a kombinacija omogućava  brzo i trajno uklanjanje problema masnih naslaga, celulita ili zatezanje kože.

„Posebne postavke aparata i tajne dobivanja rezultata  rezultat su višegodišnjeg rada i proučavanja ponašanja tijela ali i vrhunskih aparata u rukama iskusnih stručnjaka. Uvođenje novih tehnologija upotpunjava mogućnost brze razgradnje masnih naslaga i zatezanja kože, a to smo dobili uvođenjem ONDA uređaja koji svojom Coolwaves patentiranom tehnologijom još brže razbija masne naslage“, otkriva nam naša poznata splitska liječnica dr. Anđela Prolić.

ONDA aparat u poliklinici Dermamed  je uz već poznate i provjereno učinkovite Med Contour Multipower, Med 2 Contour i Cryo Lifting uređajem donio dodatne opcije za zatezanje kože,  te rješenje i za najtvrdokorniji celulit ili masnoću.

 

 

Ne kvari samo celulit izgled našeg tijela. Jedan od problema s kojim se žene danas susreću je opuštena koža bilo da je nastala nakon gubitka kilograma ili su jednostavno godine napravile svoje. Za zatezanje kože koristi se Cryo Lifiting posebna inovacija koja kombinira tri tehnologije – hlađenje, radiofrekvenciju i ultrazvuk – u jednom tretmanu, a posebno je prilagođen osjetljivoj koži jer hladi površinu te omogućuje duboki prodor energije u potkožje pri čemu se koža snažno zateže uz pojačano stvaranje kolagena i aktiviranje mikrocirkulacije.

Poliklinika Dermamed najopremljeniji centar za oblikovanje tijela u Dalmaciji

Ni najnovija tehnologija sama za sebe ponekad nije dovoljna. Godine rada i iskustva u poliklinici Dermamed omogućavaju nam odabir prave kombinacije za brzo i učinkovito rješenje problema. Iskustvo + vrhunska tehnologija = odličan rezultat.

 

Što je najbolje za vas?

Kako biste saznali što sve možemo napraviti za vaše tijelo ili lice u poliklinici Dermamed možete napraviti besplatne konzultacije s našim specijalistima. Nakon konzultacije i analize područja koje želite poboljšati dobiti ćete individualni plan prilagođen isključivo vama.

Budite najbolja verzija sebe i uživajte u svojim godinama znajući da ste napravili sve za svoju kožu lica i tijela.

Za sve što vas zanima kontaktirajte nas na 021/785-828, [email protected] ili putem naše stranice www.dermamed.hr

Više

Savjeti stručnjaka

Natečene noge, pojava celulita, slaba cirkulacija i nastanak vidljivih vena - svim ovim problemima recite zbogom uz VenoTrain čarape.

Beauty report

Kvalitetna ulja u ovoj kombinaciji prirodnih sastojaka protiv celulita osigurat će vašoj koži sjaj, zategnutost i eliminirati vidljivost “jastučića” na površini kože. 

Savjeti stručnjaka

Termalna voda najveći je saveznik ljepote, blagotvorno djeluje na zdravlje, opušta, smiruje i oslobađa hormone sreće.

Budi fit

Lijepe, vitke i zgodne noge – tko ih ne želi?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.