Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Robert Sever slavi ljubav i slobodu

Robert Sever na 30. jubilarnom Bipa FASHION.HR-u predstavit će svoju novu kolekciju naziva ELEFTHERIA, koji dolazi od grčke riječi sloboda.

Robert Sever na 30. jubilarnom Bipa FASHION.HR-u predstavit će svoju novu kolekciju naziva ELEFTHERIA, koji dolazi od grčke riječi sloboda. Upravo to je dominantni osjećaj i poruka njegove nove kampanje koju je snimao sam dizajner u prekrasnom morskom okruženju. „Kolekciju smo počeli stvarati u veljači ove godine, već tada maštajući o toplim bezbrižnim danima koje volimo kada dođe ljeto. Upravo fantazija o slobodi, ležernosti i prepuštanju slobodi uživanja bile su osnovne smjernice kreativnog stvaranja kolekcije“, ističe dizajner Robert Sever.

Kao i uvijek, Sever je osmislio raskošnu kolekciju s čak 50 total lookova, a vizualno se poigrao različitim temama i inspiracijama – od boja Afrike, meksičkog folklora, plavetnila Mediterana te antičkih motiva iz stare Grčke. Cijela kolekcija, svaki odjevni predmet kao i modni dodaci jasan su pokazatelj RS estetike koja je uvijek izrazito ženstvena, suvremena i jednostavna za nošenje. Pri izboru materijala dizajner se uvijek povodi željom da se žene u njegovoj odjeći osjećaju posebno i udobno pa je tako za ovo ljeto izabrao kombinacije pamuka, lana, viskoze, pamučne ručno kačkane slavonske čipke te lepršave chiffone. Kolekcija je oplemenjena nakitom i krunama  od staklenih kristala i poludragog kamenja koje izrađuje Slobodan Velicki, a za torbe je ovaj put bila zadužena Vlatka Hlišć sa svojim brandom “Knot why not” koja je makrame tehnikom isplela torbe od traper traka, i od pamučno-viskozne špage, koje se savršeno uklapaju u senzualan i blago boho stil kolekcije.

Ova je kampanja posebna, ne samo po poruci koju šalje, nego i po broju vizuala. Dizajner u potpunosti izlazi iz okvira te je za potrebe kampanje snimio svih 50 lookova prezentirajući ih u 25 sjajnih vizuala. Kampanja je snimana na lokacijama malog dalmatinskg sela Šilježetarica. Idiličan morski krajolik zajedno s Velebitom i Paklenicom postali su savršena kulisa za ovu kampanju kojom Sever želi prikazati snagu, slobodu i hrabrost žena koje su njegova vječna inspiracija. „Iako uvijek imam jasnu ideju što i kako ću fotografirati, uvijek volim sa svojim timom, a posebno s manekenkama, mojim muzama, stvarati vizualnu priču koja nadilazi okvire vremena. Ovog puta jednostavno smo se prepustili iskustvu i stvorili kampanju s puno ljubavi i puno slobode baš kako poručuje i ime kolekcije“, zaključio je dizajner.

Robert Sever svoju će novu kolekciju predstaviti u sklopu 30. sezone Bipa FASHION.HR-a koji će se održati od 2. do 4. srpnja u Parku skulptura Zagrebačke Gliptoteke.

Ne propustite

S modne piste

Robert Sever sada već tradicionalno prezentira svoju novu kolekciju velikom samostalnom revijom.

S modne piste

Robert Sever je još jednom dokazao svoje mjesto na samome vrhu hrvatske modne scene.

Moj dom

S glavnom zvijezdom u ulozi, mirisom „cvijeta limuna“ Durance Hrvatska donosi divne arome cvjetanja na stablu limuna, odnosno uljni miris koji je nešto poput...

Istaknuto

Tjedan mode Bipa FASHION.HR svoje će 30. jubilarno izdanje obilježiti prvim velikim modnim događajem ovog ljeta u posebnom garden izdanju koje će se održati...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.