Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Roditeljstvo digitalnog doba

Netokracija u suradnji s Algebra LABom i pod pokroviteljstvom A1 ove godine progovara o roditeljstvu digitalnog doba.

Prvo ovogodišnje izdanje Netokracijine konferencije Ladies of New Business: Moms (and Dads) Edition powered by A1 održat će se u utorak, 26. ožujka, u prostoru zagrebačkog Algebra LABa [ Ilica 242 ] od 17 do 20:30 sati.

Netokracija u suradnji s Algebra LABom i pod pokroviteljstvom A1 ove godine progovara o roditeljstvu digitalnog doba. Pod krilaticom #novioblikroditeljstva konferencija će obraditi teme kao što su: Online zajednice roditelja: Potrebno je (digitalno) selo da bismo odgojili dijete , Majčinstvo kao inspiracija za biznis i Kako “preživjeti” rane dane majčinstva i vratiti se na posao uz majke digitalne industrije poput: Manuele Šole , Ide Prester , Irene Orlović, Anite Cvetić Oreščanin, Diane Kobas Dešković , Sandre Simonović, Ivane Blažoti Mijoč , Sonje Švajhler i Martine Friganović .

Na početku konferencije bit će predstavljeno istraživanje napravljeno u suradnji s istraživačkom agencijom Hendal pod nazivom Kako koristimo digitalne alate za vrijeme rodiljnog i roditeljskog dopusta za ostanak u tijeku s novostima u industriji? Rezultati istraživanja pokazuju da se majke aktivno informiraju o novostima unutar svoje tvrtke, ali i industrije za vrijeme rodiljnog i roditeljskog dopusta, iako njihov angažman nakon rođenja djeteta postaje više pasivan. Više detalja možete saznati iz prezentacije direktorice Hendala, Marijane Plovanić.

Dok su roditelji na konferenciji, Algebra LAB će u sklopu svoje Digitalne akademije održati besplatnu radionicu robotike i kodiranja za djecu od 6 do 12 godina.

Iako su mjesta za konferenciju i radionicu popunjena, organizatori pozivaju zainteresirane da se prijave na listu čekanja i newsletter bazu kako biste sljedeći put bili prvi u redu za jednu od naših konferencija. Više informacija i obrazac za prijavu dostupni su na službenoj web stranici konferencije Ladies of New Business: Moms (and Dads) , a sve aktualnosti možete popratiti i na Facebook događaju.

Pročitajte još

Istaknuto

Najbolje što roditelj može dati svojoj djeci je nekoliko minuta svog vremena svaki dan.

Suncokreti na oblacima

Dok sam tako ležala sklupčana, vidjela sam pored sebe fizički jednu sitnu ženicu, a ustvari jednu tako veliku osobu u mojim očima - gledala...

Drama Queen

Mama, tata i dva parazita.

Drama Queen

Osim mojih već poznatih zaključaka kako se Hrvati uopće ne ševe, došao je red da pričam i o demografskoj politici.

Advertisement