Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Rođendanska kolekcija Monike Sablić

Rođendanski komadi iz radionice ove kreatorice prepoznatljive po svom izrazito ženstvenom stilu, nastavak su njezine modne romanse koja se od prvog dana vrti oko haljina i kombinezona pročišćenih i sofisticiranih linija.

Dizajnerica Monika Sablić donosi nam svoju najposebniju modnu priču. Riječ je o slavljeničkoj kolekciji kojom popularna Splićanka obilježava pet godina rada svog atelijera. Rođendanski komadi iz radionice ove kreatorice prepoznatljive po svom izrazito ženstvenom stilu, nastavak su njezine modne romanse koja se od prvog dana vrti oko haljina i kombinezona pročišćenih i sofisticiranih linija.

_MG_3049

No, kako se i očekuje od obljetničke linije, s ovom ljetnom kolekcijom koju je simbolički nazvala „La vita è bella“, Monika nam otkriva i svoje drugo lice. Dizajnerica, naime, po prvi put otvoreno koketira sa seksepilnošću, a osim u materijalima u kojima prevladavaju čipka i svila, ta je igra vidljiva i u naglašenim dezenima te atraktivnim krojevima smišljenim tako da ističu prirodnu ljepotu ženskog tijela.

Iako se u proteklih pet godina i sama uspješno okušala u ulozi modela svoje odjeće, čast da bude zaštitno lice njezine slavljeničke kolekcije dizajnerica je dala bivšoj manekenki Ivi Leko. Kampanja s Ivom snimljena u jednom od najljepših dijelova Splita, na brdu Marjan, ujedno je najava Monikine velike, druge, samostalne revije koja će se održati u Splitu krajem svibnja.

Frizura: Ivica Šuljak
Šminka: Ana Grgić
Nakit – Kitching by Jadra Brkić

Više

Fashion report

Iako dolaze iz dva različita tabora izbora ljepote, Monika Sablić bila je Miss Dalmacije 1999., a Renata Lovrinčević Buljan Miss Universe 2000. splitsku modnu...

Fashion report

Kolekcijom dominiraju uvijek glamurozni pliš, čipka i šljokice, Monikin zaštitni znak.

Fashion report

Monika Sablić stala je pred fotoobjektiv poznate umjetnice Biljane Gaurine za svoju mini cruise kolekciju.

Fashion report

Nakon snimanja mini božićne kolekcije s Miss Europe 1993. godine Fani Čapalijom, još jedna misica postala je zaštitno lice splitskoj modnoj dizajnerici Moniki Sablić.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.