Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Rođendanske akcije u Baby Centeru

Baby Center slavi svoj deveti rođendan genijalnim sniženjima na kupljenu odjeću i obuću!

Rođendan je vrijeme kada se osvrnemo unatrag, zahvalimo na svim lekcijama i uspomenama, ali i na prekrasnim ljudima koji su bili s nama na tom putu. Nerijetko su i rođendanske proslave pravi problem – ako ne znaš kako ga proslaviti. Kako bismo svojim vjernim kupcima zahvalili na svim godinama provedenim uz nas i na povjerenju koje su nam dali u opremanju, odijevanju i izboru prvih igračaka, pripremili smo zanimljiva sniženja.

Od 27. rujna do 3. listopada kod kupnje dva komada (odjeća i obuća) darujemo popust od 20%. Kod kupnje 3 i više komada odjeće darujemo popust od 30%.

Vjerujemo kako će svatko pronaći ponešto za svoje klince i klinceze.

Ne zaboravite na ostale ponude i uvijek aktualne prigodne akcije!  Sve možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Više

Trendovi

Do 10. travnja u Baby Centeru je akcija od 15% na kišobran kolica, pa vam preporučujemo da ne propustite priliku.

Zanimljivosti

Aktivnosti preobražavanja, odnosno preodijevanja, izmjena lica, kretnji, izražavanja emocija, djecu vesele i potiču ih na stvaralaštvo i produktivnu igru.

Zanimljivosti

Za početak, autosjedalica mora odgovarati visini mališana, a zatim i nekim drugim standardima (težini, samostalnom hodanju) kako bi odgovarala baš vašem djetetu.

Zanimljivosti

Nemojte se zamarati razmišljanjima o poklonima, jurnjavi po različitim trgovinama, surfanju po web trgovinama koje neće dostaviti sve na vrijeme – jer sve najbolje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.