Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Romantični duh jeseni uz nakit u punom cvatu

Nikad romantičniji, nježan cvjetni print pokazao se idealan za spajanje nespojivog.

Umjetnost i cvijeće su dvije najljepše sfere ljudske kreativnosti, a nerijetko su se susretale i ispreplitale rađajući  umjetničke izraze nevjerojatne estetike,  ispunjene simbolikom i  emocijama. Tajni jezik cvijeća nije zaobišao ni modne trendove, a pomalo neočekivano cvijeće je i ove jeseni procvjetalo na modnim pistama. 

Nikad romantičniji, nježan cvjetni print pokazao se idealan za spajanje nespojivog. Osim na elegantnim haljinama, gdje se pojavljuje u nešto zagasitijoj verziji  i na tamnijoj podlozi, oduševljava njegova raskošna pojava na modnim dodacima, poput marama i nakita, koji se odlično slažu s klasičnim odijelima i cipelama na petu, ali  i s kožnatim jaknama, maslinastim parkama te bajkerskim čizmama.

Impresivna  ljepota i snažna simbolika cvijeća nezaobilazan je motiv u svijetu nakita. Cvjetni motivi su stoljećima interpretirani na razne načine, oslikani na emajlu ili kamenu, izlijevani iz zlata i drugih plemenitih metala u obliku prstenja, ogrlica, broševa ili naušnica čija ljepota  traje i danas.  Ništa ne izražava romantiku poput jezika cvijeća, a posebno cvijet koji će izdržati svaki test vremena, prkositi trendovima i trajati zauvijek. 

Na to nas je podsjetila nova FREYWILLE kolekcija nakita Iris Rosé koja oživljava ljepotu  i mitologiju veličanstvenih  irisa. Moćni cvjetovi irisa, rijetke ružičaste boje, čarobno se rastvaraju na površini finog emajla  i uzdižu prema nebu najljepših akvamarin i tirkiznih nijansi. Grčka božica Iris, po kojoj je ovaj cvijet i dobio ime, nježno šapuće kroz malahit zeleno lišće te prenosi poruke između neba i zemlje obasjana suptilnim sjajem narančastog safira. Iris je stoljećima diljem svijeta bio simbol kraljevskih moći i božanske zaštite, a tri dijela njegova cvijeta predstavljaju mudrost, vjeru i hrabrost.

FREYWILLE kolekcija nakita Iris Rosé  oduševljava profinjenom estetikom i bajkovitim koloritom, a posebno nadahnjuje snažnom simbolikom pažljivo odabranih motiva. Svaki komad  nakita je malo unikatno umjetničko djelo koje slavi humanizam, kreativnost i veličanstvenost života. FREYWILLE umjetničke minijature od emajla izrađuju se više od 70 godina u samom srcu Beča autentičnom tehnikom finog emajliranja koja podrazumijeva više od 100 koraka minucioznog ručnog rada.

Modne fotografije nadahnute FREYWILLE  kolekcijom  Iris Rosé  snimio je  talentirani fotograf Ante Odak, u ulozi modela je prelijepa Filipa Ledić, IM Studio Model Agency.

FREYWILLE kolekciju “Iris Rosé”  možete razgledati u FREYWILLE online butiku  na http://shop.freywille.com/hr/  ili  isprobati u ekskluzivnom  FREYWILLE butiku, Preradovićeva 2, Zagreb, a za više informacija možete posjetiti i https://www.facebook.com/FREYWILLE.HR.

Više

Fashion report

Hrvatski brend Minami u malom je krugu dragih klijentica, prijatelja i predstavnika medija otvorio vrata svog prvog showrooma.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Fashion report

Poseban naglasak ovogodišnjeg buvljaka je na iznimnoj ponudi ručno rađenih unikatnih torbica pod brendom Repe!

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.