Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

“Rovinj Art&More” pripremio večer za pamćenje

Treće festivalsko izdanje “Rovinj Art&More”, dokazalo je da umjetnost okuplja i na vrlo poseban način spaja sve zaljubljenike u glazbu, pokret, scenu.

Treće festivalsko izdanje “Rovinj Art&More”, dokazalo je da umjetnost okuplja i na vrlo poseban način spaja sve zaljubljenike u glazbu, pokret, scenu. Ronald Braus, inače direktor Festivala, zaslužan je za spektakularnu večer prepunu emocija, a bogat sadržaj održan pod zvijezdama, oduševio je sve prisutne. Rovinj ovaj događaj pamti i pod nazivom “Ronald Braus i gosti”, na kojemu su i prethodnih godina, gostovale brojne poznate osobe. Travnjak hotela Monte Mulini i stara jezgra u pozadini, bili su savršena kulisa ovog događaja koji će se još dugo pamtiti.

Prva gošća, a ujedno i suvoditeljica, bila je Mila Elegović, koja je nekoliko puta napomenula kako je riječ o “pomirbenom” koncertu, s obzirom na nekoliko godina zatišja kada je riječ o ovom eventu, vidno sretna i uzbuđena jer se vratila.

No, kako ni najbolje ozračje ni prekrasna priroda bez ljudi ne znači ništa, valjalo ju je ispuniti dobrom glazbom i izvođačima. Ronald Braus, pokazao je svu umjetnost režije i organizacije koja počiva na provjerenom receptu- red glazbe, red glume, red pjesme.

Ivica Skoko

Modna revija i izlazak manekenki u večernjim haljinama koje je dizajnirao Ivica Skoko uz poznate modele predvođenje Zvončicom Vucković i Danijelom Gračan, oduševile su publiku. Divne frizure rad su Prime vision salona iz Zagreba uz potporu Brenda Nashi Argan. Ivici je ovo druga suradnja s festivalom i očito je da će postati tradicija.  Uz glumicu Milu Elegović, inače poznato i rado viđeno lice u Rovinju, publiku je svojom izvedbom oduševila sopranistica Barbara Suhodolčan izborom arija iz opereta i mjuzikla, glumac Rade Radolović s izvedbom jednog ulomka iz predstvave Furbačuna 2, kao i mladi makedonski pjevač David Temelkov, koji je svojim divnim glasom ugodno iznenadio publiku. Naravno, sve uz izvrsnu pratnju orkestra predvođenog Darijanom Ivezićem.

Ronald Braus i Mila Elegović

Emotivna i nezaboravna večer poput ove, samo je najava za idući Festival i novo stvaranje uspomena u najljepšim ambijentima, s najkvalitetnijim sadržajem i prekrasnim društvom.

Foto: Lucija i Gordan Ukić

Više

Događanja

Svjetski poznatu romantično - tragičnu priču donosi ansambl Opere bb, u koprodukciji s Istarskim narodnim kazalištem- Gradskim kazalištem Pula, a sve pod autorskom palicom...

Predstavljamo

Usprkos izazovima koje donosi koronom obilježena turistička sezona, a koji nisu samo financijske prirode, festival Rovinj Art & More… ide dalje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.