Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Ruže: strastvena ljubavna priča

Ruže, roman kojeg krasi epičnost.

U otmjenim rezidencijama na Aveniji Houston u Howbutkeru žive potomci utemeljitelja grada: obitelji Toliver, Warwick i DuMont. Već generacijama, oni nesuglasice rješavaju razmjenom ruža: crvenom ružom traže oprost, a bijelom ga daju. Ali kad prelijepa i tvrdoglava tinejdžerka Mary Toliver od svog oca Vernona naslijedi obiteljsku plantažu pamuka, Somerset, sjeme zla je posijano. I to nije posljednji put da će Mary prodati dušu za ljubav obiteljske zemlje. Njena odluka da odbije bračnu ponudu zgodnog magnata Percyja Warwicka pokazat će se pogubnom i donijeti mnogo jada i njoj i budućim generacijama.

Ruže, roman kojeg krasi epičnost. Obiteljska saga, strastvena ljubavna priča, tragedije – ključne riječi koje podsjećaju na romane “Prohujalo s vihorom” i “Ptice umiru pjevajući”, a sve dobro izmiješano prati radnju od 1900.-1985. godine, razdoblja najvećih promjena u ljudskoj povijesti, ali i najvećih ratova.

[box style=”0″]

Znanje nam daruje knjigu Ruže Leile Meacham. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #ruze

Prijave primamo do 5. listopada, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Jasmina Horvatic-Pomper .

[/box]

Više

She Book Club

Iz Znanja javljaju kako će promjenom formata atraktivni naslovi ove popularne biblioteke postati pregledniji i, u duhu svog imena, dostupni svim čitateljima.

She Book Club

Uhvaćena u mrežu prijevare i ljubomore, Jessica mora upregnuti sve svoje intelektualne snage kako bi nadjačala inteligentnog i vještog protivnika.

Seks

Ako volite učiti nove stvari ili rješavati kvizove, imamo nešto posebno za vas jer se 4. siječnja obilježava Trivia Day.

She Book Club

U skladu s poznatom izrekom „Knjiga je najljepši poklon“, nakladnička kuća Znanje daruje vam tri književna klasika koja valja imati u kućnoj biblioteci.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.