Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Ruže: strastvena ljubavna priča

Ruže, roman kojeg krasi epičnost.

U otmjenim rezidencijama na Aveniji Houston u Howbutkeru žive potomci utemeljitelja grada: obitelji Toliver, Warwick i DuMont. Već generacijama, oni nesuglasice rješavaju razmjenom ruža: crvenom ružom traže oprost, a bijelom ga daju. Ali kad prelijepa i tvrdoglava tinejdžerka Mary Toliver od svog oca Vernona naslijedi obiteljsku plantažu pamuka, Somerset, sjeme zla je posijano. I to nije posljednji put da će Mary prodati dušu za ljubav obiteljske zemlje. Njena odluka da odbije bračnu ponudu zgodnog magnata Percyja Warwicka pokazat će se pogubnom i donijeti mnogo jada i njoj i budućim generacijama.

Ruže, roman kojeg krasi epičnost. Obiteljska saga, strastvena ljubavna priča, tragedije – ključne riječi koje podsjećaju na romane “Prohujalo s vihorom” i “Ptice umiru pjevajući”, a sve dobro izmiješano prati radnju od 1900.-1985. godine, razdoblja najvećih promjena u ljudskoj povijesti, ali i najvećih ratova.

[box style=”0″]

Znanje nam daruje knjigu Ruže Leile Meacham. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #ruze

Prijave primamo do 5. listopada, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Jasmina Horvatic-Pomper .

[/box]

Više

She Book Club

Prava poslastica za ljubitelje fantastičnih bića, čudesnih želja i snažnih čarobnjaka!

She Book Club

Iz Znanja javljaju kako će promjenom formata atraktivni naslovi ove popularne biblioteke postati pregledniji i, u duhu svog imena, dostupni svim čitateljima.

She Book Club

Uhvaćena u mrežu prijevare i ljubomore, Jessica mora upregnuti sve svoje intelektualne snage kako bi nadjačala inteligentnog i vještog protivnika.

Seks

Ako volite učiti nove stvari ili rješavati kvizove, imamo nešto posebno za vas jer se 4. siječnja obilježava Trivia Day.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.