Ružičasti listopad: #SvakiTjedanPoklonJedan

Ove godine SHE.hr zajedno s beauty firmom Delmerion sudjeluje u projektu #SvakiTjedanPoklonJedan u sklopu Ružičastog listopada kako bi podigli svijest javnosti o raku dojke te potaknuli žene i djevojke na odlazak liječniku.

Cilj projekta je, osim podizanja svijesti, naglasiti važnost prevencije i mogućnost ranog otkrivanja raka dojke. Kako se mjesec listopad još popularno naziva Pink October iliti Ružičasti listopad te mu je glavno obilježje ružičasta vrpca, i mi ćemo s ponosom ovaj mjesec nositi ružičastu vrpcu i podsjećati vas na važnost prevencije i mogućnost ranog otkrivanja raka dojke.

Što može potaknuti ženu na odlazak liječniku i dati joj podršku nego druga snažna žena!

Žene su oduvijek snažna bića, a kada se udruže su još i jače! Stoga su žene u SHE.hr-u i Delmerionu odlučile stati zajedno i glasno govoriti koliko je važan preventivni pregled dojki, i kod djevojaka i kod žena.

Ovim putem vas potičemo da zajedno s nama na vašim društvenim mrežama objavite motivacijsku poruku, svoju priču, što god poželite, uz heštegove #delmerionpinkoctober #SvakiTjedanPoklonJedan te označite @SHE.hr i @delmerion.

Ukoliko ne želite vašu priču podijeliti javno, pošaljite nam u inbox te ćemo anonimno mi objaviti za vas na našem Instagram storyju, kako bi dali podršku svim ženama.

#SvakiTjedanPoklonJedan

Ovaj tjedan vas očekuje poklon iz Delmerion asortimana, APIVITA Express Beauty maske za lice s ružičastom glinom za nježno čišćenje. U ovo užurbano vrijeme vjerujemo kako želite što blistavije lice uz što manje vremena, a upravo vam ova maska to daje.

Nanesite bogati sloj maske za očišćenu kožu lica i ostavite je 10 minuta. Neapsorbirani proizvod uklonite navlaženom blazinicom, a ostatak dobro isperite. Također je prigodna za svaki tip kože, posebno za onu osjetljivu.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #SvakiTjedanPoklonJedan #delmerionpinkoctober
  • Ovim putem vas potičemo da zajedno s nama na vašim društvenim mrežama objavite motivacijsku poruku, svoju priču, što god poželite, uz heštegove #delmerionpinkoctober #SvakiTjedanPoklonJedan te označite @SHE.hr i @delmerion.

    Ukoliko ne želite vašu priču podijeliti javno, pošaljite nam u inbox te ćemo anonimno mi objaviti za vas na našem Instagram storyju, kako bi dali podršku svim ženama.

Prijave primamo do 9. listopada točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Natalija Šantek.