Ružne, visoke, niske, redizajnirane – sve su to tenisice!

Svatko od nas u ormaru ima barem jedan par tenisica iako se kune da nikad neće potrčati ili otići u teretanu. Ponekad su trendovi takvi da ih nikada nije dosta u našem ormaru. Osim ružnih hit tenisica, koje kao da nitko ne bi nosio, ove su sezone posebno popularne i one sa životinjskim uzorcima kao i klasične bijele koje nikad ne izlaze iz mode.

Koža, kao ključni materijal svih Guliver kolekcija, u kombinaciji s teksturalnim panelima izrađenim od pliša, metalnim detaljima ili dodacima izrađenim od „kontrastnih“ materijala, još jednom pokazuje koliko ovaj domaći brand prati europske, ali i svjetske modne trendove.

Kao i kod nedavno predstavljenih modela cipela izrađenih od pliša i kod tenisica dominiraju zagasiti tonovi – od bordo crvene i tamno-plave nijanse, preko maslinasto-zelene, do klasične crne.

Ono što ovu kolekciju čini zanimljivom, osim toga kako se kod svakog modela ručno šivaju đonovi, upravo je igra detaljima pa modelima dominiraju duge vezice koje imitiraju sveprisutne mašne, poznate i iz proljetne Guliver kolekcije tenisica; kontrastni kožnati detalji lakirani do visokog sjaja; paneli na srednjem i stražnjem dijelu izrađeni od pliša istog tona.