Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Ružne, visoke, niske, redizajnirane – sve su to tenisice!

Svatko od nas u ormaru ima barem jedan par tenisica iako se kune da nikad neće potrčati ili otići u teretanu.

Svatko od nas u ormaru ima barem jedan par tenisica iako se kune da nikad neće potrčati ili otići u teretanu. Ponekad su trendovi takvi da ih nikada nije dosta u našem ormaru. Osim ružnih hit tenisica, koje kao da nitko ne bi nosio, ove su sezone posebno popularne i one sa životinjskim uzorcima kao i klasične bijele koje nikad ne izlaze iz mode.

Koža, kao ključni materijal svih Guliver kolekcija, u kombinaciji s teksturalnim panelima izrađenim od pliša, metalnim detaljima ili dodacima izrađenim od „kontrastnih“ materijala, još jednom pokazuje koliko ovaj domaći brand prati europske, ali i svjetske modne trendove.

Kao i kod nedavno predstavljenih modela cipela izrađenih od pliša i kod tenisica dominiraju zagasiti tonovi – od bordo crvene i tamno-plave nijanse, preko maslinasto-zelene, do klasične crne.

Ono što ovu kolekciju čini zanimljivom, osim toga kako se kod svakog modela ručno šivaju đonovi, upravo je igra detaljima pa modelima dominiraju duge vezice koje imitiraju sveprisutne mašne, poznate i iz proljetne Guliver kolekcije tenisica; kontrastni kožnati detalji lakirani do visokog sjaja; paneli na srednjem i stražnjem dijelu izrađeni od pliša istog tona.

Pročitajte još

Fashion report

Bez obzira na model, tenisice i ove jeseni ostaju visoko na ljestvici obaveznih modnih trendova.

Horoskop

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens).

Trendovi

Proljetni dani koje će uljepšati tenisice u svim bojama!

Fashion report

Nova kolekcija ostaje vjerna sanjivoj Shuz. estetici, tako da je paleta boja koja prevladava pastelna, nježna i eterična.

Advertisement