Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

S Iskricom će zaiskriti na samom ulazu

Iskrica dizajn personalizirani otirači/ otirači s natpisima mogu se kupiti na novom WEB SHOP-u   www.iskrica-dizajn.hr.

Poslovna priča Iskrica dizajna nastala je iz nezaustavljive želje za kreativnim oduškom i ljubavi prema detaljima. „Saznati da smo prvi u Hrvatskoj s tom idejom dala nam je samo još više vjetra u jedra. Od ideje, preko hobija, do obrta za izradu unikatnih stvari – nastao je prvi hrvatski personalizirani otirač“, pojašnjavaju nam iz Iskrica dizajna.

Priča je započela personaliziranim otiračima za kućanstvo ili poslovne prostore. „Definitivno nećemo stati na njima, u pripremi je novi proizvod koji će biti autentičan  i neće se moći personalizirati, ali možemo najaviti da će slaviti snagu i vrline svake žene.“

Budući da je riječ o ručnom radu, svaki primjerak rađen je s posebnom dozom strpljenja i ljubavi.

Kako nam kažu,  kupcima su najinteresantniji smiješni natpisi poput: “Ako nosiš račune nema nas doma” ili “Nadam se da ste ponijeli vino” i slično, vrlo često odabiru otirače s prezimenom.

Njihovi otirači vas često dočekaju na ulazu poslovnih objekata – s logotipima. „Možemo izraditi i poslati otirač kao poklon jer šaljemo direktno na adresu s ručno pisanom porukicom!“ 

Iskrica dizajn personalizirani otirači/ otirači s natpisima mogu se kupiti na novom WEB SHOP-u   www.iskrica-dizajn.hr.

Web shop ima jedinstveni dizajnerski alat za sve kupce koji se žele poigrati  i sami napraviti svoj otirač te  nudi veliki izbor svojih unikatnih dizajna za one koji će ipak odabrati neki iz njihove beskrajne ponude.

 

https://www.instagram.com/p/CA5xSe3pZx6/?utm_source=ig_web_copy_link

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu. 1 otirač po želji.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 17. srpnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ivana Koraj

[/box]

 

 

Pročitajte još

Moj dom

Motion Candles je novi hrvatski brend svijeća koji se tržištu predstavio prošle godine, a svoje kupce ne prestaje oduševljavati inovativnim mirisima.

Dizajn

Bilo da dajete prednost jednostavnom skandinavskom stilu, razigranom boho ili ugodnom Provence, pravi odabir tekstila ključan je za interijer.

Moj dom

Ako želite da sreća uđe u vaš dom, onda ovih 5 stvari izbacite van!

Moj dom

Kuhinjski moljci su kućne štetočine koje liježu jaja u suhim prehrambenim proizvodima. Oni uglavnom dolaze u vaš dom iz zaraženih skladišta sa žitaricama.

Advertisement