S Iskricom će zaiskriti na samom ulazu

Poslovna priča Iskrica dizajna nastala je iz nezaustavljive želje za kreativnim oduškom i ljubavi prema detaljima. „Saznati da smo prvi u Hrvatskoj s tom idejom dala nam je samo još više vjetra u jedra. Od ideje, preko hobija, do obrta za izradu unikatnih stvari – nastao je prvi hrvatski personalizirani otirač“, pojašnjavaju nam iz Iskrica dizajna.

Priča je započela personaliziranim otiračima za kućanstvo ili poslovne prostore. „Definitivno nećemo stati na njima, u pripremi je novi proizvod koji će biti autentičan  i neće se moći personalizirati, ali možemo najaviti da će slaviti snagu i vrline svake žene.“

Budući da je riječ o ručnom radu, svaki primjerak rađen je s posebnom dozom strpljenja i ljubavi.

Kako nam kažu,  kupcima su najinteresantniji smiješni natpisi poput: “Ako nosiš račune nema nas doma” ili “Nadam se da ste ponijeli vino” i slično, vrlo često odabiru otirače s prezimenom.

Njihovi otirači vas često dočekaju na ulazu poslovnih objekata – s logotipima. „Možemo izraditi i poslati otirač kao poklon jer šaljemo direktno na adresu s ručno pisanom porukicom!“ 

Iskrica dizajn personalizirani otirači/ otirači s natpisima mogu se kupiti na novom WEB SHOP-u   www.iskrica-dizajn.hr.

Web shop ima jedinstveni dizajnerski alat za sve kupce koji se žele poigrati  i sami napraviti svoj otirač te  nudi veliki izbor svojih unikatnih dizajna za one koji će ipak odabrati neki iz njihove beskrajne ponude.

 

Darujemo jednu čitateljicu. 1 otirač po želji.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 17. srpnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ivana Koraj