Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

S Kiehl’s adventskim kalendarom najveseliji period godine počinje ranije

Ako nestrpljivo iščekujete ovogodišnji Kiehl’s adventski kalendar, on je već na policama u svim Kiehl’s prodavaonicama u našoj zemlji.  

Zahvaljujući Kiehl’s adventskom kalendaru, ove godine blagdanska euforija počinje ranije! Ako nestrpljivo iščekujete ovogodišnji Kiehl’s adventski kalendar, on je već na policama u svim Kiehl’s prodavaonicama u našoj zemlji.  

Za sve istinske ljubitelje kvalitetne njege kože u ovom omiljenom i cijele godine iščekivanom adventskom kalendaru pripremljena su 24 Kiehl’s proizvoda. Svaki od 24 prozorčića krije jednu od kultnih Kiehl’s formula, dok će jedinstveni 3D dizajn koji je posebno za Kiehl’s adventski kalendar osmislio poznati kreativni studio Made by Radio iz Londona i Cape Towna donijeti dašak blagdanske čarolije u vašu svakodnevnu rutinu njege kože.

Briga o drugima je osnova darivanja, kao i sama bit svih praznika, a upravo to je i ključni motiv ovogodišnjeg Kiehl’s adventskog kalendara, ali i poruka koju brend ovogodišnjom kampanjom “WE SKINCARE ABOUT YOU SINCE 1851.” želi svima prenijeti.

Maloprodajna cijena: 715,00 HRK

Više

Savjeti i preporuke

Đumbir možete koristiti u različitim pripravcima kako bi vam koža bila sjajna, zdrava, čista i zaštićena.

Darivanje

Ako vam smeta celulit – niste sami!

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Trendovi

Dr. Ivona Igrec jedna je od najpriznatijih svjetskih stručnjakinja na području primjene matičnih stanica u estetskoj medicini i anti-agingu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.