Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

S Kiehl’s adventskim kalendarom najveseliji period godine počinje ranije

Ako nestrpljivo iščekujete ovogodišnji Kiehl’s adventski kalendar, on je već na policama u svim Kiehl’s prodavaonicama u našoj zemlji.  

Zahvaljujući Kiehl’s adventskom kalendaru, ove godine blagdanska euforija počinje ranije! Ako nestrpljivo iščekujete ovogodišnji Kiehl’s adventski kalendar, on je već na policama u svim Kiehl’s prodavaonicama u našoj zemlji.  

Za sve istinske ljubitelje kvalitetne njege kože u ovom omiljenom i cijele godine iščekivanom adventskom kalendaru pripremljena su 24 Kiehl’s proizvoda. Svaki od 24 prozorčića krije jednu od kultnih Kiehl’s formula, dok će jedinstveni 3D dizajn koji je posebno za Kiehl’s adventski kalendar osmislio poznati kreativni studio Made by Radio iz Londona i Cape Towna donijeti dašak blagdanske čarolije u vašu svakodnevnu rutinu njege kože.

Briga o drugima je osnova darivanja, kao i sama bit svih praznika, a upravo to je i ključni motiv ovogodišnjeg Kiehl’s adventskog kalendara, ali i poruka koju brend ovogodišnjom kampanjom “WE SKINCARE ABOUT YOU SINCE 1851.” želi svima prenijeti.

Maloprodajna cijena: 715,00 HRK

Više

Darivanje

A ima li što ljepše od poklona u kojemu će vama draga osoba uživati i posvetiti se sebi.

Beauty report

Gua sha kamen je idealan za tretiranje dubljih linija i bora na licu, vratu i dekolteu.

Darivanje

Tri desetljeća parfemi brenda Mugler ruše norme, prkose vremenu i nadahnjuju svakoga da bude što god poželi.

Beauty report

NIVEA je tu da vam i ove godine olakša božićnu kupovinu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.