s.Oliver AUTHENTIC – savršeni pratitelj

Uživajte u toplini, zapalite vatru u kaminu i udobno se smjestite na kauču: udobni trenuci sigurnosti postaju posebno lijepi kad ih podijelimo s drugima. Ako se zajedno prepustite i ostanete u trenutku.

Odjednom postaje jasno: „Dom” nije nužno mjesto, već osjećaj – biti blizu našim voljenima. Jer je vrijeme koje dajemo jedni drugima nešto najdragocjenije. Novi mirisi s.Oliver AUTHENTIC za njega i nju predstavljaju čežnju za ovim trenucima, za zajedništvom, udobnošću i povjerenjem.

Dostupni isključivo u Mülleru od kraja listopada 2018., laskavi mirisi s.Oliver AUTHENTIC savršeni su pratitelji u svim situacijama u kojima je najvažnije zajedništvo, osjećati se udobno i gdje nema potrebe za pretvaranjem. Ti autentični trenuci daju snagu i povezuju nas s ljudima koji su bliski našim srcima.

Dizajn

Autentičan poput same marke s.Oliver, dizajn pakiranja mirisa odiše šarmantnom prizemljenošću. Bočice mirisa s.Oliver AUTHENTIC u purističkom su stilu. Topli kromatski akcenti daju dizajnu živahan izgled. Crvena i tamnoplava boja simboliziraju sigurnost, sklad i zadovoljstvo.

W O M E N

Cvjetne nijanse ispunjavaju baršunaste mirisne akorde i kombiniraju se kako bi stvorili senzualnu, cvjetnu temu mirisa. Ugodan miris za trenutke udobnosti.

Gornja nota Srednja nota Donja nota
Bergamot Bijeli jorgovan Sandalovina
Malina Magnolija Mošus
Ljubica Sunčanica Vanilija

M E N

Ovaj živahan i bezvremenski miris za muškarce kombinira osnažujuću, svježu mirisnu komponentu s drvenastim, muževnim notama. Jednostavan miris koji naglašava vlastitu autentičnost.

Gornja nota Srednja nota Donja nota
Mandarina Morske note Vibrantno drvo
Ananas Madagaskarski papar Ambroks
Kruška Ljubica Mošus

Cijene

 

W O M E N

Eau de Parfum 30 ml 169 kn*
Eau de Toilette 30 ml 132 kn*
Eau de Toilette 50 ml 199 kn*
Gel za tuširanje 150 ml 79 kn*
Losion za tijelo 150 ml 79 kn*
Dezodorant 75 ml 87 kn*

M E N

Eau de Toilette 30 ml 132 kn*
Eau de Toilette 50 ml 199 kn*
After shave losion 50 ml 149 kn*
Gel za tuširanje i šampon 150 ml 79 kn*