Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

s.Oliver SO PURE: Miris opuštenosti i jednostavnosti

Mekano, čisto, autentično i naprosto „hyggelig“ – tako miriše s.Oliver SO PURE.

Pokloniti parfem  (i ne samo) ispod bora u mnogočemu hrabra je odluka, ali i dokaz da vam je primatelj važan i blizak. Međutim, kako odabrati parfem kojim ćete zaista usrećiti nekoga?

Uvijek imajte na umu tko će dobiti parfem. Milenijalac ili bumer? Milenijalci bi radije mogli cijeniti uniseks parfem koji savršeno odgovara potrazi za njihovom vlastitom suštinom.

Važan je i karakter onoga kome ste namijenili parfem. Realist ili sanjar?P Možda neka praktična osoba ili netko tko voli luksuz? Sanjari obično vole romantične cvjetne mirise , dok će se netko s karakteristikama praktične osobe odlučiti za univerzalno primjenjiv parfem – onaj za dan i noć.

Sportski tipovi često vole vodene note parfema, agrume i lakoću, a ekstroverti chypre parfeme ili parfeme prožete kožom i duhanom koji ih izdvajaju iz gomile.

Ljubitelji kvalitete ili dobre hrane redoviti su obožavatelji gurmanskih parfema punih začina, vanilije, karamele ili čak marshmallowa!

s.Oliver SO PURE

Mekano, čisto, autentično i naprosto „hyggelig“ – tako miriše s.Oliver SO PURE. Izborom s.Oliver SO PURE nećete pogriješiti, fokusiraju se na najvažnije: dobar osjećaj u svojoj koži i uživanje u minimalizmu.

Miris s.Oliver SO PURE nježno se stapa s kožom. Citrusne gornje note nadopunjava zeleni bršljan i voćna svježina jabuke. Njima se pridružuju i cvjetni akcenti usađeni u mekano drvo kašmira. Osim toga, miris sadrži i cvjetne akorde nadopunjene nježnim mirisom kašmira. Nježna bazna nota s toplim ambroksol i drvenim notama savršeno zaokružuju ovaj nježni miris.

Miris možete pronaći u BIPA poslovnicama.

Fotografije Željka Mikulčić

Članak nastao u suradnji s brendom s.Oliver.

Ho, ho, ho…

Vrijeme je za čudesno, Božićno darivanje!

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 22. prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Nataša Bračko

Ne propustite

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Darivanje

Eau Thermale Avène i u ovoj godini nastavlja s  inovacijama koje oduševljavaju sve skincare entuzijaste.

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Beauty report

Dr. Grandel Ampoule Favorites Box by Marina sadrži 3 ampule Hyaluron at Night, 2 ampule Contour Lift i 2 ampule Retinol.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.