Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

S proljećem u Baby Center stižu i noviteti i zanimljivi popusti

Najuzbudljivije proljeće s bebama je pred nama, mnoštvo noviteta čeka nas u Baby Center trgovinama i na sajmu Dani beba, djece i trudnica u Westgateu od 22. do 24. ožujka!

Nakon tmurnih zimskih dana, dolazi više sunca, a s njime i promjene u našem dnevnom ritmu. Više smo vani na zraku, radije šetamo s djecom, bolje smo raspoloženi…

S proljećem nam stižu i noviteti iz Baby Centra. Iako je dio noviteta već prisutan u odabranim trgovinama i online, posebno će biti predstavljeni na sajmu Dani beba, djece i trudnica u Westgateu  od 22. do 24. ožujka!

Vrijeme je da vas pripremimo na jedan odličan shopping.

Mutsy ponovno na hrvatskom tržištu!

Vijest da se Mutsy, brend poznat po kvalitetnim dječjim kolica, vraća na hrvatsko tržište s poznatim modelima Nexo, Evo i Nio, uz dodatak potpuno novih Flow kolica, vjerojatno će obradovati mnoge roditelje. Mutsy modeli su cijenjeni zbog svoje funkcionalnosti, dizajna i udobnosti za djecu.

Mutsy kolica Nexo su elegantna, udobna i kompaktna, praktična, ali luksuzna kolica s izvrsnim naslonom za leđa i potpuno podesivim naslonom za noge. Nexo sportsko sjedalo može se u potpunosti prilagoditi u više položaja, uključujući potpuno ravan ležeći položaj. Teleskopska ručka je u potpunosti podesiva po visini, tako da je mogu udobno koristiti roditelji svih visina. Nexo ima potpuno uklonjive kotače, kompaktnog je dizajna i kompatibilan s autosjedalicama.

Mutsy Nexo

Mutsy kolica 2u1 Nio sa svojim laganim okvirom, ugrađenim zaštitnim krovićem i robusnim dizajnom, olakšavaju hodanje i istraživanje. Nio se može koristiti s košarom, sportskim sjedalom, raznim autosjedalicama i mnogim praktičnim dodacima. Nasloni za leđa i noge potpuno su podesivi, uključujući ergonomski položaj za spavanje, a robusni kotači s dodatnim ovjesom omogućuju vožnju po svim terenima.

Mutsy kolica 2u1 Evo dostupna su  u širokoj paleti boja. Lagani okvir može se kompaktno sklopiti bez potrebe za uklanjanjem sjedala. Uz funkciju naslona za leđa i noge, sjedalo se može u potpunosti prilagoditi u nekoliko položaja, uključujući ergonomski ravan položaj za spavanje.

Novitet Flow su kolica 3-u-1, koja omogućuju pričvršćivanje sjedala, nosiljke ili autosjedalice na okvir. Jednostavnim pokretom se slažu u kompaktan i elegantan oblik koji zauzima malo mjesta u prtljažniku, a nudi i opciju vožnje i prema naprijed i prema natrag!

I to nije sve…

Stigle su i nove boje JOOLZ kolica za sve modele – Geo3, Day5, Hub+ i trenutno najželjenija kolica na tržištu AER+.  Forest green, stone grey ili sandy taupe naše su preporuke trend boja za ovo proljeće.

Proljeće i u CYBEX  donosi nove boje i dizajne za stilski jedinstvene modele laganih sportskih kolica Beezy,  Libelle, Melio, Eezy S Twist 2+ te Coya.

Cybex

Stokke brend konačno je stigao i u Baby Center. U asortiman su se vratili bestselleri Stokke Steps, Tripp Trapp, Clikk i Nomi hranilice koje rastu s vašim mališanima, a svojim skandinavskim dizajnom oduševljava moderne roditelje. Dio grupacije Stokke i asortimana Baby Centra sada je i BabyZen poznat po svojim kompaktnim, laganim i revolucionarnim kolicima YOYO, koja su postala popularna među roditeljima širom svijeta.

Stokke Tripp Trapp

BRITAX ROMER europski je brend specijaliziran za proizvodnju dječjih autosjedalica. Njihovi proizvodi su poznati po visokim standardima sigurnosti, inovativnom dizajnu i udobnosti, pružajući roditeljima povjerenje u sigurnost svojih najmlađih putnika tijekom vožnje. Kompletna proizvodnja nalazi se u EU te ga time čini jedinstvenom brandom autosjedalica. A uz autosjedalice – dolaze i novi modeli Lux kolica koje možete provjeriti već na sajmu – Smile 5Z.

Ne zaboravite na Dane beba, djece i trudnica u Westgateu od 22. do 24. ožujka gdje vas čekaju i posebni sajamski popusti!

Također, pozivamo vas da pratite Baby Center https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/ koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima i tekućim aktivnostima.

Ne propustite

Obitelj

Baby Center nudi pregršt rješenja za zabavu i razvoj vaše djece tijekom ljetnih praznika.

Financije

Nakon uspješno završene akcije prikupljanja materijalne pomoći za Ivana Ferderbera iz Rijeke, organizator i humanitarac Bruno Lerotić nastavlja svoj dobrotvorni rad s novim obiteljima...

Darivanje

Kad Durrellovi više nisu mogli podnositi sivu englesku klimu, učinili su ono što bi svaka razumna obitelj učinila – prodali su kuću i preselili...

Obitelj

Dolaskom prinove život se okreće naglavačke za sve članove obitelji, osobito kada planirate jednu, a stignu dvije bebe, a malo stariji braco tek je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.