Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Šaljivi božićni motivi za osmijeh svakog djeteta

Slatke haljinice, mini sakoi, džemperi sa zimskim, božićni motivima čine Reserved dječju božićnu kolekciju najboljim odabirom za blagdanske dječje zabave ili božićnu večeru kod kuće.

Slatke haljinice, mini sakoi, džemperi sa zimskim, božićnim  motivima čine Reserved dječju božićnu kolekciju najboljim odabirom za blagdanske dječje zabave ili božićnu večeru kod kuće. Ova kolekcija je puna i ideja za darove, kako za djecu, tako i za njihove roditelje.

rekids_zima_2016_0367

Svečana paleta boja; zlatna, crvena i bijela, obiluju u ovoj kolekciji. Za djevojčice je tu bogata ponuda elegantnih haljinica, ali i sezonski „must have“ komadi poput baršuna, karirane pamučne odjeće i nezaobilaznih šljokica. Svečani izgled upotpunjen je krunama i ostalim božićnim modnim dodacima koji će svaku djevojčicu pretvoriti u princezu.

rekids_zima_2016_0013

Kolekcija za dječake sastoji se uglavnom od kariranih košulja, pamučnih majica dugih rukava i platnenih hlača. Za božićnu zabavu, Reserved nudi savršeno odijelo koje će pretvoriti nestašne dječake u pravu mladu gospodu. Osim sakoa, kolekcija nudi elegantne džempere i hlače za svakodnevne prilike.

rekids_zima_2016_0191

Reserved dječja kolekcija odražava razigrani i veseo pristup blagdanskoj temi. Mnogi komadi kolekcije su nosivi u svakodnevnim prilikama, a šaljivi detalji na odjeći, božićni motivi kao što je Djed Mraz te vječni Mickey Mouse, usrećit će svakog klinca.

Više o kolekciji potražite na www.reserved.com.

Više

Zanimljivosti

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Zanimljivosti

Film Drevna mišologija, priča priču o mišici Patti koja ima velike planove i snove koje želi ostvariti.

Zanimljivosti

U kina napokon stiže spektakularna dugoočekivana morska avantura "Mala sirena” u distribuciji Blitz filma!

Trendovi

BÉBÉ brend je po prvi puta lansirao proizvod za bebe, koji se savršeno uklopio s imenom brenda.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.