Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Sama svoj šef?! Može!

Donosimo jednu zanimljivu informaciju za sve samostalne poduzetnice, kao i one koje bi tek voljele krenuti u svoju poslovnu avanturu.

Donosimo jednu zanimljivu informaciju za sve samostalne poduzetnice, kao i one koje bi tek voljele krenuti u svoju poslovnu avanturu.

U Facebook grupi Be Your Own Boss, grupi za hrvatske (buduće) žene poduzetnice, pokrenut je drugi krug mentorskog programa, na koji se možete prijaviti do 4. listopada.

Facebook grupa osnovana je u ožujku s ciljem povezivanja i motiviranja samostalnih poduzetnica u Hrvatskoj, a već u travnju pokrenut je prvi krug mentorskog programa. Cilj mentorskog programa bio je pomoći samostalnim poduzetnicama pri unaprjeđenju njihovog posla, ali i naučiti buduće poduzetnice neke nove vještine.
Šest različitih mentorica iz Hrvatske i svijeta biralo je između pedesetak sudionica. Program je bio veoma uspješan – dogovorile su se neke poslovne suradnje, pokrenuti su novi blogovi, a mnogi su dobili motivaciju i potrebne vještine I informacije za započeti ili unaprijediti svoj vlastiti posao.

– Definitivne preporuke za mentorski program. Sudjelovala sam u prvom krugu i svakako ću se prijaviti i na drugi. Naša mentorica podijelila je puno informacija koje su meni kao apsolutnom početniku u području digitalnog marketinga bile jako korisne. Osim toga, upoznala nas je s procedurama oko otvaranja obrta i što je najvažnije, motivirala i bodrila u ostvarenju ciljeva – poručila je Helena Vukušić, jedna od sudionica u kategoriji content marketinga.

U mentorskom programu i ovaj put možete birati između šest različitih kategorija: prodaja, content marketing, optimizacija internetskih stranica, blogging, oglašavanje na društvenim mrežama, a tu je i jedna nova kategorija za sve one koji su zasad samo na ideji: Od ideje do poslovnog plana.

– Preporučujem svima da se prijave na barem jednu od ponuđenih kategorija. Ništa ne možete izgubiti, osim malo svog vremena, a možete dobiti puno toga. Imati mentora na svom poslovnom putu je neprocjenjivo – poručila je Marina Biljak, voditeljica programa i jedna od mentorica.

Mentorski program je potpuno besplatan, a namijenjen je poduzetnicama koje bi htjele proširiti svoje znanje, ali i onim ženama koje tek žele započeti svoj vlastiti posao. Izaberite kategoriju koja vas zanima i prijavite se. Nema nikakvih obaveza! Sve se odvija u dogovoru s mentorom, tako da ćete raditi koliko i kako možete.

Formu možete ispuniti do 4. listopada (ovdje), nakon čega će se mentori javiti odabranim osobama. Za sve dodatne informacije slobodno se pridružite Facebook grupi!

 

Ne propustite

Financije

Jeste li znali da se financijska pismenost uči od malena? Saznajte kako svoje dijete naučiti vještini pametnog upravljanja novcem!

Obitelj

Holistički pristup, učenje uz igru, suvremene pedagoške metode – novootvorena Osnovna škola Centar jedina je privatna škola u Zagrebu koja prati redovni kurikulum Ministarstva...

Duh i tijelo

Edukacija i učenje od malih nogu pomažu u izgradnji moralnih vrijednosti i intelektualni vještina.

Duh i tijelo

Korijenska čakra je kao temelj za kuću u kojoj živimo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.