Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

SAN CLEANSE Repair tonik za masnu i kožu sklonu aknama

Bogati ovlaživač s aktivnim tvarima za regulaciju sebuma kože, protuupalno i regenerirajuće djelovanje te za podršku kvalitetnom kožnom mikrobiomu idealan je za masnu-mješovitu kožu, posebno za masnu-mješovitu i dehidriranu kožu te za kožu sklonu aknama i nepravilnostima.

Bogati ovlaživač s aktivnim tvarima za regulaciju sebuma kože, protuupalno i regenerirajuće djelovanje te za podršku kvalitetnom kožnom mikrobiomu idealan je za masnu-mješovitu kožu, posebno za masnu-mješovitu i dehidriranu kožu te za kožu sklonu aknama i nepravilnostima.

Neki od aktivnih sastojaka koji pridonose njegovom povoljnom učinku na masnu i dehidriranu kožu su niacinamid, alantoin, ekstrakt sabal palme i borovice, anionski polisaharidi, crvena alga, inulin i fruktoza.

Niacinamid je oblik vitamina B3 koji se u kozmetici koristi kod masne kože sklone nepravilnostima, proširenih pora, za hidrataciju zrele kože, zaštitu kože od oštećenja izazvanih vanjskim faktorima itd. U SAN Cleanse Repair toniku niacinamid je inkorporiran u hidrolat čajevca te pridonosi protuupalnom djelovanju i hidrataciji kože. Alantoin pomaže obnoviti i umiriti kožu, što je posebno bitno za kožu sklonu nepravilnostima, a ekstraktu sabal palme i borovice koji se nalazi u toniku in vivo je dokazana učinkovitost pri smanjenju proizvodnje sebuma, crvenila i prištića, i to već pri malim dozama.

Osim djelovanja na regulaciju sebuma, SAN Cleanse Repair tonik hidratizira kožu. Biljni glicerol, dekspantenol, crvena alga, te anionski polisaharidi (biossaccharide gum-1, iza kojeg se zapravo krije L-fukoza, D-galakoza i galakturonska kiselina) su potentni ovlaživači kože, od kojih se crvena alga i anionski polisaharid redovno koriste i u anti-age preparatima.

Inulin i fruktoza inkorporirani su u formulaciju kao prebiotici koji podupiru i pomažu uspostaviti optimalan mikrobiom kože, a s obzirom na to da je koži sklonoj aknama mikrobiom nerijetko narušen, to će za nju biti od posebne važnosti.

Tonik za masnu kožu je konzerviran srebrovim citratom i nježnim naticidom čiji miris podsjeća na kombinaciju badema i blage vanilije i kojeg u sastojcima nalazimo pod imenom „parfum“. Tonik za masnu kožu ne sadrži dodatne mirise, a s obzirom na visoki udio hidrolata čajevca, prevladava biljni miris. Srebro se tradicionalno koristi kao blagi antiseptik i sredstvo za regeneraciju kože. Ostali konzervansi navedeni na deklaraciji dolaze iz biljnih ekstrakata inkorporiranih u formulaciju i u finalnom proizvodu se nalaze u zanemarivoj količini.

Osim korekcije pH i pripreme kože za nanošenje emulzije, kreme ili seruma, koje tradicionalno tonici rade, svojim bogatim sastavom SAN CLEANSE Repair tonik za masnu kožu i kožu sklonu aknama djeluje srodnije hidratacijskom serumu ili boosteru. Ne sadrži alkohol, parabene, bojila i silikone.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem Facebooku, pozovite prijateljice
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 13. kolovoza točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od objave dobitnika.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Šokčević Marina

[/box]

Pročitajte još

Trendovi

SAN CLEANSE Repair tonik za masnu kožu i kožu sklonu aknama s niacinamidom, alantoinom, borovicom i sabal palmom je bogati ovlaživač kože lica.

Advertisement