Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Sandra Haddad ima sanjivu kolekciju vjenčanica

Uz vjenčanice tu su i modni dodaci kao cvjetni vjenčići i biserne ukosnice koji su usklađeni svakom vjenčanicom  iz ove bajkovite kolekcije.

Stigla je još jedna neodoljiva priča o vilama kroz koju dizajnerica Sandra Haddad predstavlja svoju novu, sanjivu kolekciju vjenčanica.

Nova kolekcija pod nazivom “Vjerujete li u vile?” prepuna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za savršenom vjenčanicom.  Ostavši pri svom prepoznatljivom stilu, Sandrine vjenčanice iz nove kolekcije su romantične, nježne i ženstvene, a krojevi jednostavni i  izrazito elegantni. Krojevi pristaju svim mladenkama te utjelovljuju sve ono što je ženstveno i lijepo. 

U svojoj novoj kolekciji Sandra je obuhvatila sve:  od romantične čipke, nježno ružičastih  tonova te vjenčanica A- kroja koje mladenke najčešće biraju.  Neodoljivi cvjetni detalji, mašne i vrpce daju ovoj kolekciji onaj prepoznatljivi romantični Sandrin potpis. 

Uz vjenčanice tu su i modni dodaci kao cvjetni vjenčići i biserne ukosnice koji su usklađeni svakom vjenčanicom  iz ove bajkovite kolekcije.

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad jednostavno je savršena za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati.  Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

Više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj Internetskoj, Facebook te  Instagram stranici. Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih neodoljivih vjenčanica, dovoljno je rezervirati  termin za isprobavanje, a  sama dizajnerica sa svojim savjetima pomoći će vam u odabiru jer kako kaže  i sam odabir vjenčanice jedna je predivna uspomena u nastajanju.

  • Foto: Marija Laća
  • Model: Darija Gabrić
  • Make up: Matea Beranek

Više

Trendovi

Nova kolekcija za proljeće 2023. puna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za savršenom vjenčanicom. 

S modne piste

zašla je nova kampanja hrvatskog brenda vjenčanica i svečane odjeće Kalisi design koja nosi naziv "Šumska priča", nadahnuta mitovima o vilama na našim prostorima.

Fashion report

Kaftan studio ima novu kolekciju vjenčanica namijenjenih modernim mladenkama koje vole lagane, sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima.

Fashion report

Od visokog struka, preko voluminoznih rukava i beskrajno elegantnih ovratnika pa sve do koketno naglašenog stražnjeg dijela haljine i pedantno promišljenih detalja, svaka eNVy...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.