Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Sandra Perković j najavila pohod na novo svjetsko odličje

Naša najtrofejnije i najuspješnija sportašica, Sandra Perković jučer je u najšarmantnijem zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema najavila pohod na novo svjetsko odličje u 2019. godin

Naša najtrofejnije i najuspješnija sportašica, Sandra Perković jučer je u najšarmantnijem zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema najavila pohod na novo svjetsko odličje u 2019. godini.

Za uspješan završetak godine na izmaku, godini kada je Sandra osvojila peto europsko zlato u nizu čime je ispisala povijest atletike, Sandra je organizirala druženje za predstavnike medija kako bi im se zahvalila što ju prate sve ove godine.

dr. Jelena Jakić i Sandra Perković

Osim predstavnika sedme sile, Sandri su podršku došle dati i Branka Krstulović, Aleksandra Dojčinović, Lejla Filipovć, Anica Kovač, Marija Borić, Ana Radišić, Bianca Matković, Stipe Žunić, Ivana Brkljačić, Tomislav Madžar te mnogi drugi koji se vesele njezinim uspjesima.

Sandra je tom prilikom izjavila: „Hvala mojoj obitelji i hvala mojim prijateljima na neizmjernoj podršci i ljubavi. Hvala mom timu, ponajviše medicinskom, treneru i sparing partnerima koji su uvijek bili tu, podizali me i motivirali za dalje kada ja to nisam mogla. Hvala sponzorima i sportskim institucijama Grada Zagreba i države Republike Hrvatske. Hvala vam svima, što ste uvijek uz mene, pa kakve god ja dane imala. Uživajte, zabavite se i podijelite sreću koju ja trenutno dijelim vašim dolaskom, sigurna sam da uz ovakvu podršku nema straha da Hrvatska neće imati vladaricu diska i u narednim godinama.“

Sandra uskoro kreće s velikim pripremama za predstojeću sezonu, koje će odraditi u Americi gdje će se pripremati za nove pobjede u Dijamantnoj ligi, a vrhunac iduće sezone bit će u katarskoj Dohi na Svjetskom prvenstvu koje će se održati od 28. rujna do 06. listopada, gdje se svi nadaju da će Sandra osvojiti svoje treće svjetsko zlato.

Foto: Mario Poje

Ne propustite

Zanimljivosti

Početak godine vrijeme je novih odluka i novih početaka, a najuspješnija hrvatska atletičarka Sandra Perković svoju novogodišnju odluku donijela je još u listopadu.

Knjige i glazba

Pjesma „Anđeli“, deveti je singl grupe Best, a svojom ga je pojavom i ulogom u spotu dodatno uljepšala naša proslavljena olimpijka Sandra Perković.

Predstavljamo

Pjesma „Anđeli“, koja je ujedno i deveti singl grupe Best, nastala je prema glazbi i stihovima Igora Ivanovića, a za divne kadrove i spot...

Celebrity

Divnu, tajnovitu kulturu kupanja porijeklom iz starog Orijenta otkrila je i zlatna sportašica Sandra Perković. Arapska riječ hamam znači grijanje i kupanje te simbolizira...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.