Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Sanja Tot, vlasnica brenda Nisha: „Pisanje ima terapijski učinak“

Poduzetnica Sanja Tot već 12 godina posvećena je kreativnom radu i ponosna je vlasnica brenda Nisha koji plijeni pažnju unikatnim, ručno rađenim dnevnicima, ali i drugim jedinstvenim proizvodima.

Poduzetnica Sanja Tot već 12 godina posvećena je kreativnom radu i ponosna je vlasnica brenda Nisha koji plijeni pažnju unikatnim, ručno rađenim dnevnicima, ali i drugim jedinstvenim proizvodima.

Nisha je nastala spontano, kako to već ide u životu. Oduvijek sam voljela pisati i htjela sam to raditi u neke posebne bilježnice, posebno mjesto, zamislila sam ga kao moje tajno mjesto, prijatelja kojem sve mogu reći i tako je nastajao Nisha dnevnik, koji je prošao promjene i unapređivanja u materijalu i izradi i danas je zaista proizvod na koji sam izuzetno ponosna“, kaže Sanja Tot, vlasnica brenda.

Naime, svaki je dnevnik ručno rađen, oslikan a može biti i personaliziran, unikatan.

U ponudi Nishe ističe se poklon kutija, koja je jedna zaokružena priča o brizi prema sebi. Naime, u njoj se nalazi Nisha personalizirani dnevnik, dva bookmarka od ručno rađenog recikliranog papira koje sami izrađuju, sa sjemenkama cvijeta od kojih se jedan može posaditi.

Uz to se u kutiji nalazi i jedna fantastična kemijska olovka, personalizirano pismo i čestitka Nisha dizajna.

Tu su još i Inspiracijske kartice s inspiracijskim porukama a na svakoj poleđini kartice nalazi se i tjedni planer, u koji se mogu zapisivati kratke bilješke ili inspiracije za taj dan. Kartice su jednostavnog, profinjenog dizajna i dolaze u kompletu s malim zlatnim metalnim stalkom, pa mogu biti podsjetnik na radnom stolu ili polici.

Valja istaknuti i čestitke za razne prigode te plakate s inspiracijskim porukama i citatima.

Svi proizvodi brenda Nisha izrađeni su od recikliranog i ekološki prihvatljivog papira. „Vjerujem da je odgovornost na svakome od nas, da smanjimo ekološki otisak, jer promjene kreću od nas samih, od naših navika, naše obitelji, svi smo mi mali kotačić u procesu velikih promjena za očuvanje naše divne prirode. Kroz Nishu na ovaj način dajem svoj mali, a zapravo veliki doprinos tome“, kaže Sanja Tot.

Dar čitateljicama

Darujemo jednu čitateljicu – Nisha poklanja notebook.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 10. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Rozmari Ribarić.

Više

Dobar posao

Priča o domaćem brandu Nisha počela je 2017. godine kao logičan slijed u osobnom razvoju autorice branda Sanje Tot.

Duh i tijelo

Važno je njegovati navike koje mogu sve snove ostvariti, a tri su vrlo važne na tom putu.

Zanimljivosti

Učiteljica razredne nastave u maloj seoskoj školi i dizajnerica interijera kreirale su jedinstvenog asistenta za pomoć učiteljima i nastavnicima u organizaciji rada, planiranju nastave...

Drama Queen

Moj problem nije u informativnim emisijama i njihovu sadržaju. Moj problem je način.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.