Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Sanjate o trepavicama Kim Kardashian? Evo rješenja…

Trendi.hr u suradnji s frizerskim salonom THE BEST nudi vam ugradnju trepavica od svile.

Razmišljate li nekada kako bi bilo dobro probuditi se i imati već unaprijed uređene trepavice. Pod time smatramo gušće, dulje, tamnije i veće. Čast izuzecima koji od rođenja imaju gigantske trepavice pa im svi dosađuju pitanjem „Ajme, jesu ti to umjetne?“ Ako vi niste baš te sreće i ako su vam svijetle poput mojih, pa dok ujutro ne stavite maskaru, osjećate se poput duha, znam kako vam je. Čak i kad stavite malo tog crnila na oči, uvijek nekako svaka bježi na svoju stranu i nikako ne mogu biti ravnomjerno raspoređene.

3

S druge strane, bojite se staviti umjetne trepavice jer ste čuli da vrlo brzo počnu ispadati i istovremeno počupaju i ono malo vaših što ste imali. Eh, upravo sam se nalazila u tom problemu dok nisam otkrila trepavice od svile koje ne samo da će izgledati glamurozno, nego zasigurno neće oštetiti vaše trepavice. Redovitom njegom trepavica, otprilike jednom mjesečno, vaše trepavice bit će uvijek postojane. Sam dokaz je i Kim Kardashian koja, bez brige, također nema oduvijek takve trepavice, no uz pomoć stručnjaka, svatko može postići upravo taj wow efekt.

2

Budući da su trepavice iznimno važan detalj na svakom licu, za Vas smo pripremili premium ponuduTrendi.hr u suradnji s frizerskim salonom THE BEST nudi vam ugradnju trepavica od svile, korekciju ili bojanje obrva i depilaciju nausnica, uz popust od 53% za samo 189.00 kn. Vaše trepavice uvijek će izgledati savršeno, precizno namazane kako za dnevnu upotrebu tako i za večernji make up

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Postoji li nešto ljepše od osjećaja da se svaki dan budite u svili?

Trendovi

Zašto je dobno nositi neke materijale, a zašto neke izbjegavati u ljetnim mjesecima?

Savjeti i preporuke

Vrhunski modeli poput Gigi Hadid, Karlie Kloss ili legendarne Elle MacPherson prepoznali su brojne prednosti spavanja na svili i pozitivan učinak svile za lijepu kožu...

Istaknuto

Naša Marijana Mijošević Marijanis, nakon što ste naučile kako skinuti gel s noktiju bez da ih oštetite, danas vas uči skinuti ekstenzije trepavica.

Advertisement